Take a fresh look at your lifestyle.

Comunicat Peluza 1// Banii umilesc fanii

Avand in vedere ca meciul dintre FC ARGES  si PETROLUL este programat joi 4 octombrie ora 17 si majoritatea suporterilor petrolisti sunt in imposibilitate de a face deplasarea la Piteşti ca si suporterii pitesteni din Bucucuresti Peluza 1 Ilie Oana ,Peluza Nord Pitesti cat si marea majoritate a suporterilor celor doua echipe au hotarat de comun acord sa nu se prezinte la acest meci pentru a trage un semnal de alarma asupra faptului ca programarea unui derby de traditie este pus pe plan secund,primând interesul financiar al televiziunilor.

COMUNICAT   

     NU VĂ MAI BATEȚI JOC DE SPECTACOLUL FOTBALISTIC PRIN PROGRAMAREA MECIURILOR DOAR PENTRU A VĂ UMPLE GRILELE „Lethal Gang”, „Hooligans”, „Young Hooligans”, „Contrasens”, „Ultras Nord” și „Zona Vest” nu vor fi prezente la meci.
Cine a urmărit din fața televizorului cel puțin o dată un meci din primele două ligi naționale a observat, cu siguranță, remarcile comentatorilor despre stadioanele de fotbal din Romania care mai mereu sunt goale.
Aceiași comentatori sunt angajați la televiziuni precum Digi sau Telekom, considerate de noi, suporterii care încă mai merg pe stadion, principalele vinovate pentru programarea meciurilor  la ore și în zile care fac imposibilă participarea pentru suporteri.
Unul dintre cele mai frumoase meciuri din Liga 2 din sezonul 2018-2019, FC Argeș – Petrolul Ploiești, este programat joi, pe  04.10.2018, la ora 17:00. Ora 17:00!!! Oră la care mulți nici măcar nu ies de la serviciu, de ajuns pe stadion la timp nemaipunându-se problema. Programarea complet nepotrivită, în această zi și la această oră, vine ca urmare a faptului că Digi Sport trebuie să transmită întreaga etapă a Europa League al cărei prim meci începe la 19:55. Dacă ne întrebați pe noi, preferăm să mergem pe stadion, fie pe frig, fie pe ploaie, să ne susținem echipele așa cum se cuvine, decât să stăm în casă și să ne uităm la niște meciuri total neintersante într-o competiție în care oricum nu va mai ajunge vreo echipă din România prea curând, din cauza, în primul rând, A LIPSEI ACUTE DE SUSȚINERE A ECHIPELOR DIRECT DE PE STADION!
Din sezonul acesta s-a decis că echipele ce contestă programarea meciurilor riscă să fie depunctate și amendate. Digi Sport și Telekom Sport ar trebui să susțină atragerea suporterilor la stadion prin stabilirea unor intervale orare rezonabile de disputare a jocurilor, fără sa își urmărească propriile interese lipsite de principii în programarea acestora.
Numai în felul acesta spectacolul fotbalistic va fi unul complet!
Din punctul nostru de vedere, meciul ar trebui încadrat în grila din weekend, grilă din care probabil mai face parte și meciul Voluntariului sau al Chiajnei, fără a jigni aceste echipe, cele două sunt totuși lipsite de orice fel de tradiție și nu se pot compara cu FC Argeș sau Petrolul Ploiești.
Este inadmisibil să fim tratați în acest mod! Cum putem noi să fim acei nebuni ai peluzelor, când meciurile sunt programate doar ca televiziunile să fie în câștig? Cum putem noi să salvam fotbalul românesc, dacă ni se pun bețe în roate?
Credem că toata lumea știe, fie copil, mămică, tătic, pensionar, că fotbalul fără suporteri nu înseamnă nimic! Trebuie să tragem un semnal de alarma!
Astfel, noi, Peluza I Ilie Oană cât și Peluza Nord Pitești, am decis de comun acord să nu ne prezentăm la meciul pe care îl așteptam cu atât drag, pentru o cauză mult mai importantă și anume ca fotbalul românesc să renască, cu ajutorul nostru, bineînțeles!
Nu vă mai bateți joc de fotbalul din România care și asa este la pământ!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy