Take a fresh look at your lifestyle.

Comuna Lapos a intrat in era modernizarii

Una dintre problemele comunei Lapos, adica infrastructura de transport, s-a rezolvat, partial, zilele trecute, cand a fost deschis un nou drum in localitate. Reteaua stradala a comunei se bazeaza in cea mai mare parte pe drumul de acces DJ 235, din in care se ramifica alte doua drumuri comunale ce leaga cele patru sate componente ale Laposului. Primarul vrea sa aduca la cunostinta locuitorilor din Lapos ca, in perioada urmatoare, se vor face si alte investitii majore, fapt ce denota deschiderea administratiei locale catre fondurile europene. Astfel, zona Nucilor va fi legata cu Poiana Chiriacului printr-o artera de asfalt oferind localnicilor posibilitatea de a circula in conditii optime, nu ca pana acum.

Dumitru Tarlea, unul dintre cei mai activi primari prahoveni si-a propus si se pare ca e pe cale sa reuseasca, sa rezolve multe dintre problemele cu care locuitorii din comuna pe care o pastoreste, se confrunta de multi ani. „Pregatim un studiu de fezabilitate pentru alimentarea cu apa, in toata comuna. Estimez ca, daca nu apar intarzieri, undeva în 2017 vom reusi sa finalizam aceste lucrari. Investitia necesara este de aproape două milioane de euro, suma pe care Primaria Lapos nu isi permite sa o plateasca de una singura”, spunea primarul in urma cu ceva timp.

Din cate ne-a spus zilele trecute, recent a fost finalizat proiectul de alimentare cu apa, care beneficiaza de suma de 2.000.000 de euro. Astfel se va rezolva o situatie care treneaza de atata amar de vreme. Dumitru Tarlea pare a fi unul dintre primarii ambitiosi si dornici de a lasa ceva in urma lor, iar preocuparea sa pentru localitatea pe care o conduce si promovarea ei pe toate mijloacele social media, poate fi un exemplu de urmat, chiar si pentru cei care se vaita de resurse bugetare putine.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy