Take a fresh look at your lifestyle.

Cel mai mare centru comercial din sudul Romaniei se deschide la Ploiesti

Joi, 15 noiembrie anul curent, in municipiul Ploiesti se inaugureaza cel mai mare centru comercial din sudul Romaniei, cu exceptia capitalei. La festivitatea de deschidere sunt asteptate sa participe si oficialitatile locale, si, cu siguranta, se vor inghesui si pretendentii la un fotoliu de parlamentar. PLOIESTI SHOPPING CITY este cel mai mare mall regional, dezvoltat pe o suprafata de peste 55,000 mp. Ploiesti Shopping City va deveni astfel, din 15 noiembrie, cea mai mare si atractiva destinatie de cumparaturi si de petrecere a timpului liber din întreaga regiune. Cele mai renumite firme de moda, de electronice si electrocasnice isi asteapta clientii.
Zona de food court, inchiriata 100%, reuneste, într-un mix excelent, specialitati culinare din toate colturile lumii prin unele dintre cele mai cunoscute fast food-uri, restaurante si cafenele din România. KFC si Pizza Hut (specific american), Quasi Pronti si La Cucina (specific italian), Dim Sum si Asia Food Company (bucataria chinezeasca si japoneza), Best of (specific oriental), Beirut (bucataria libaneza) si Fishbone (restaurant cu specific pescaresc) se completeaza reciproc pentru a oferi o varietate culinara cât mai mare publicului local. Brutaria Paul aduce placerea mâncarurilor cu specific frantuzesc si este completata în mod armonios de cafenele precum Nescafe, Coffeol si Segafredo.
Mai mult, prin parteneriatul cu Gymboland, cel mai mare si mai inovativ concept de loc de joaca din România, Ploiesti Shopping City va oferi copiilor multiple modalitati de distractie si va crea un spatiu special, dedicat familiilor. Un alt plus adus de Ploiesti Shopping City în materie de distractie este terasa exterioara a mall-ului, acolo unde, pe o suprafata de 450 mp, va fi amenajat pe timpul iernii un patinoar în aer liber. In centrul comercial se gaseste si un super cinematograf.  Cinema City are mai multe sali de cinema unde vor fi proiectate si filme 3D.
Cum ajungi la PLOIESTI SHOPPING CITY
Marele centru comercial este situat pe DN 1B, la Ploiesti Shopping City si puteti ajunge foarte usor cu masina, atat dinspre Ploiesti, cat si dinspre DN1 (respectiv localitatile de pe Valea Prahovei), Targoviste, Buzau si localitatile de pe DN1A.
Cei care nu poseda autoturisme proprii pot ajunge la PLOIESTI SHOPPING CITY folosindtransportul in comun cu traseul 1 al RATP.
Sorin URSAN
                                                                             

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy