Take a fresh look at your lifestyle.

Când se dă premiul pentru cel mai tare angajat nocturn la Podenii Noi?

Cine spune că munca l-a înnobilat pe om nu a greșit. Un lucru nu e cunoscut în legătură cu zicala asta și anume dacă vorbim despre munca în timpul celor 8 ore de program sau după orele de program? Să zicem cum a fost în cazul de astăzi, până aproape de orele 20.00…

Nici măcar nu contează când vezi oameni sârguincioși cum sunt angajații primarului Alionte Mihai, deși nu e corect spus, pentru că ei sunt angajații primăriei Podenii Noi. Cine sunt aceștia? Păi, din câte ne-au spus localnicii care i-au văzut muncind pe rupte, chiar împotriva Codului Muncii, aceștia ar fi:

  • Denisa Diaconu, de la Achiziții Publice
  • Constanța Mihăilă, adminitratorul comunei
  • Ana Diaconu, contabil

Lor li se adaugă cu forța exemplului de om cu o carieră …de piatră sau chiar două, primarul Alionte Mihai, care e cel care stinge lumina după ce mai dă o tură prin împărăție înainte de tragă obloanele.

Cu acestea fiind zise, dragii mei, am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea-așa, poate s-or se sesiza și inspectorii ITM Prahova pentru că plăcerea cu care muncei cei menționați frizează normele legale și sigur nu produce satisfacții, fie ele doar profesionale. Sau, poate că da, cine știe, la cât e de șarmant primarul Alionte?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy