Take a fresh look at your lifestyle.

Campania „Carti pentru Basarabia” s-a incheiat

Campania „Carti pentru Basarabia”, demarata de deputatul Gabriela Anghel, membru marcant al Partidului National Democrat a ajuns la final. Ploiestenii si nu numai ei au inteles semnificatia acestei actiuni si s-au implicat, fiecare dupa posibilitati, pentru a-i sustine de tinerii de peste Prut, dornici sa creasca in traditia si cultura romaneasca. Odata cu venirea Sarbatorilor de Pasti, reprezentantii PND s-au gandit sa ofere o bucurie copiilor din Basarabia, campania „Carti pentru Basarabia” fiind modul in care PND a inteles sa fie aproape de fratii nostri basarabeni.

 “Am reusit sa strangem pentru liceele din Basarabia aproape 3000 de carti. Acestea au fost preluate de reprezentantii Actiunii 2012 pentru a fi donate liceelor din Republica Moldova.

Multumim Actiunii 2012, Bibliotecii Judetene Nicolae Iorga, Cenaclului Orfeu si Bibliotecii Casei de Cultura a Sindicatelor pentru sprijinul acordat.  Multumiri speciale tuturor celor ce au contribuit la aceasta actiune. Ne dorim ca aceste carti sa fie de folos copiilor din Basarabia! PND sustine Basarabia!” a declarat doamna deputat Gabriela Anghel.

Biroul de presa


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy