Take a fresh look at your lifestyle.

BYD eBUS, TESTAT LA PLOIEŞTI

Autobuzul electric BYD este pus la dispoziţie pentru testare, la Ploieşti, de reprezentanţii CEFIN TRUCKS, în baza unui acord exclusiv de reprezentare oficială în România a producătorului chinez.

Compania BYD este recunoscută la nivel mondial ca cel mai mare producător de baterii reîncărcabile, iar în ultimii ani a devenit cel mai important producător de autobuze propulsate de motor electric.

Autobuzul model K9 este 100% electric şi funcţionează cu baterii reîncărcabile bazate pe o tehnologie de ultimă generaţie, care asigură autobuzului BYD o autonomie de 250km, cu o singură încărcare în condiţii de trafic urban, cea mai mare autonomie atinsă de un astfel de vehicul până în prezent.

Atributele cele mai importante ale autobuzului BYD eBus, care diferenţiază acest vehicul de mijloacele de transport în comun clasice, potrivit opiniei echipei CEFIN TRUCKS, sunt ECOLOGIA şi ECONOMIA.

Autobuzul BYD este cunoscut în România după primul proiect de testare care a avut loc la Timişoara, în octombrie 2013. Acest tip de autobuz a mai fost testat în Suceava – începând cu 6 februarie 2014, Braşov (17 aprilie – 9 mai), Brăila (12 mai – 1 iunie) şi Galaţi (3-16 iunie).

Autobuzul electric va circula pe principalele trasee regulate din municipiul Ploiesti, in perioada următoarelor 14 zile.

Ioan POPESCU


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy