Take a fresh look at your lifestyle.

Bogdan Toader are o solutie pentru rezolvarea gaurii de 100 de milioane de lei de la primaria Ploiesti. Primarul Ganea trebuie sa faca un signur lucru, perfect legal

In cadrul emisiunii Momentul Adevarului, realizata de Dan Dimache, la care am participat in aceasta seara alaturi de Viorel Calin, directorul DGAPSC Prahova, pariuntele Manuel Radu din Urlati si jurnalistul Mihai Ciobanu de la gazetaph.ro,  s-a discutat despre bucuriile si tristetile copiilor. A fost scoasa in evidenta activitatea deosebita pe care Parintele Manuel o desfasoara la Ulrati in cadrul Fundatiei Bucuria Ajutorului, unde creste, educa, hraneste 30 de copii nevoiasi, alaturi de cei doi ai sai. Despre acest om deosebit o sa fac un reportaj cat de curand, pentru ca activitatea sa merita un spatiu mai larg si o atentie deosebita.

La fel de important in cadrul emisiunii a fost interventia telefonica a vicepresedintelui cu atributii de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader. Dupa ce a fost intrebat diverse de colegii mei de paltou, i-am adresat intrebarea daca este dispus sa faca demersurile necesare pentru a finanta primaria municipiului Ploiesti la anul, din excendetul bugetar de 100 de milioane de lei din acest an al Consiliului Judetean, pentru a acoperi gaura de 100 de milioane lasata de administratia Iulian Teodorescu.

Raspunsul lui Bogdan Toader a fost unul neasteptat de placut, in sensul ca si-a aratat deschiderea catre propunerea mea si a transmis in emisiune ca este descxhis pentru a rezolva aceasta problema. Pe aceasta cale ii transmit primarului Cristian Ganea, care are la dispozite un timp foarte scurt pentru a rezolva aceasta problema sau macar o parte substantiala din ea si pentru asta trebuie sa faca un singur lucru: SA FACA O SOLICITARE( perfect legala) CATRE CONSILIUL JUDETEAN PENTRU A OBTINE SUMA NECESARA SAU CAT MAI MULT DIN EA PENTRU A ACOPERI CHELTUIELILE LA TRAMVAI SI ALTELE DIN FONDURI EUROPENE.

Domnule primar Ganea va rog sa va apucati déjà sa scrieti solicitarea pentru ca Bogdan Toader a facut public aceasta afirmatie si nu cred ca o oficialitate isi poate permita sa minta intr-o emisiune, in direct.

Mult succes… si dumneata domnule Andrei Volosevici las-o mai moale cu populismele. Uite ca se gasesc solutii fara sa urlam la luna, ci doar sa le cautam.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy