Take a fresh look at your lifestyle.

Bilantul directorului RASP Ploiesti, dupa un an

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Raul Petrescu, a prezentat, marţi, bilanţul activităţii sale, la un an de la preluarea funcţiei, aducand la cunostinta opiniei publice o serie de realizari, dupa cum urmeaza:

  • bugetul RASP a crescut considerabil în această perioadă, creştere a cifrei de afaceri în ultimul an, de la 6,46 milioane de lei la 30 septembrie 2017 până la 8,9 milioane la aceeaşi dată a acestui an, o creştere a veniturilor proprii, de la 201.176 lei până la 223.975 lei în acelaşi interval
  • s-a inregistrat o scădere a numărului de sesizări ajunse la dispecerat, cu aproape 500 de unităţi, fata de anul trecut, fapt privit de autorităţile ploieştene ca un semn de îmbunătăţire a calităţii acestor servicii.
  • a initiat o serie de campanii în care a fost implicată Regia în ultimele 12 luni, amintind de „Marea debarasare”, „Şcoala reciclării” sau „Curăţenia defineşte civilizaţia”.

Un lucru inedit pentru administratia ploiesteana, din care poate invata si primarul invizibil Adrian Dobre, este faptul ca, de anul viitor, la nivelul Regiei urmează să fie pus in practica un sistem de evaluare semestrială a salariaţilor, care va avea la baza criterii de performanta si randament.

Pe langa cele prezentate mai sus, cele mai importante activităţi ale RASP în acest an au vizat combaterea ambroziei, prin identificarea terenurilor private unde creste aceasta planta, initierea unor demersuri intensificate pentru identificarea si curatarea punctelor in care se depoziteaza necontrolat deseuri. Totodata se doreste şi incurajarea colectarii selective, capitol extrem de deficitar, la care atat opertorul de salubritate, cat si municipalitatea au ramas datoare. Rau Petrescu a recunoscut ca o foarte mare parte din sesizari vizeaza activitatea de salubritate.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy