Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu nu mai ridica subventia, acum cica o extinde. Mai aveti vreo pretentie la el?(video)

Sedinta de Consiliu Local de astazi 29.03.2013 a aratat un Iulian Badescu la fel de incompetent si contradictoriu asa cum il stiam. Atunci cand consilierii locali PDL au spus raspicat ca nu vor vota ridicarea subventiei la caldura, primarul a tinut sa faca unele precizari. Am putea spune, unele mai tampite ca altele, in care se contrazicea singur. Dupa ce a facut atata valva pe toate posturile cu ridicarea subventiei, acum a venit si a spus ca nici nu se pune problema si ca e o obligatie pentru toti consilierii sa nu se intample asa. A invocat faptul ca exista 55.000 de locuinte racordate la sistemul centralizat, dar si alte 34.000 care nu beneficiaza de subventii nefiind racordate. A mai indrugat faptul ca nu e corect fata de ultimii mentionati si ca va gasi un sistem de care sa beneficieze toata lumea care are nevoie cu adevarat. De aici tragem concluzia ca nu numai ca nu vrea sa ridice subventia, ba chiar vrea sa angreneze bugetul local in cheltuieli mult mai mari. Numai ca amaratul asta de primar, bun de spalat vase la restaurantul Boccacio, habar nu are ca cele 34.000 de locuinte, banuim ca e vorba despre case desi n-a mentionat, beneficiaza de subventie la lemne si gaze. Sau ar trebui sa benefciieze asa cum este normal.
Desi nu merita, ca e ingramadit rau si numai gura e de el, ii dam noi solutia, pentru ca ne gandim la binele comunitatii nu la tampeniile lui. Sa il puna pe Dinu de la ASSC la treaba si sa faca anchete sociale pentru a descoperi care sunt cei care au intradevar nevoie, in functie de venituri si conditii de trai. Dupa aia sa-l mai munceasca un pic pe Dinu si sa il puna sa intocmeasca un registru de evidenta a persoanelor care beneficiaza de subventii. Asta o faci o data si dupa ai mergi flueirand, pentru ca mentii o evidenta stricta si registru nu se modifica decat cu cei care mor sau cei care se adauga din diferote motive. Dar ce sa ii ceri unuia care habar n-are pe lume traieste si mai are si pirteni ca Mardare, alias George Stanciu.
Invata Badescule, ca habar n-ai de nimic sau poate ai habar de cum se tradeaza mai bine, mai cu folos marioneta ce esti!
De mentionat ar mai fi ca a decalrat ca va face dezbatere publica. Pana acum mi-a refuzat doua cereri de dezbatere. Sa vedem daca acum va organiza.
Va invit sa urmariti cu atentie explicatiile acestui primar:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy