Take a fresh look at your lifestyle.

Au stins Flacara cu…Petrolul

Pe o vreme superba ideala pentru fotbal ne-am deplasat la Moreni, pentru meciul dintre Flacara si Petrolul. Pe timpul deplasarii in autobuz ne-am facut incalzirea pentru ce avea sa urmeze repetand noul cantec al nostru, al celor din P1.

Cum deja stiam, in apropierea stadionului am fost intampinati cu “flori, paine si sare” de numeroase efective ale jandarmeriei politiei si…PLM(n.r. P olitia Locala Moreni- nu la ce se gandeau altii).

Spre surprinderea tuturor, comportamentul jandarmeriei Dambovita si Prahova a fost unul deosebit de pasnic si civilizat, asa cum este normal, dealfel.

Intram la meci si dupa un scurt dialog cu sustinatorii gazdelor, noi (petrolistii) castigam net fondul sonor. Revenind la meciul in sine, dupa o scurta perioada de tatonare baietii nostrii castiga net controlul jocului. In min 18 centrare Paun si Arnautu inscrie cu capul pentru 1-0. La doua minute distanta, o faza identica: centrare acelasi Paun si Ciocalteu il imita pe Arnautu, inscriind si el cu capul si scorul devine2-0, iar meciul pare deja jucat.

Pana la pauza gazdele au incercat vreo doua trei atacuri sterile, iar lupii nostrii au raspuns cu cateva ratari. Cum pana la final tabela de marcaj a ramas incremenita la scorul afisat in minutul 20, evenimentele notabile s-au petrecut in tribuna unde galeria lupilor a fost din nou la inaltime.

Remarc, asa cum am mai spus, atitudinea civilizata si defensiva a fortelor de ordine, la care noi am raspuns cum poate nu se asteptau, adica cu un comportament pasnic si civilizat.

Am demonstrat ca atunci cand nu suntem atatati, noi cei ce mai zilele trecute eram huliti putem fi preocupati doar de jocul din teren si spectacolul din tribuna.

Asta pana la plecarea noastra spre Ploiesti cand politia rutiera din Moreni a vrut sa iasa in evidenta si din exces de zel sau poate cu o anumita tema, au creat un incident regretabil si au facut uz de forta si gaze.

Doar interventia brigazii mobile din Ploiesti a facut sa nu se iste o confruntare in urma careia nici una din parti nu ar fi avut de castigat.

In continuare sustin ca unii dintre noi cei mai  vocali suntem vanati pentru a fi redusi la tacere, desi nu ne dorim sa ne exprimam iubirea fata de Petrolul fie si prin cantec sau scandarile specifice lupilor galbeni.

In incheiere va astept in numar cat mai mare marti ora 19 pe Ilie Oana si am rugamintea sa invatati cu totii, cei din P1 si nu numai, noul cantec al peluzei.

 

CSM Flacăra Moreni – FC Petrolul Ploieşti 0-2 (0-2)

Marcatori: Arnăutu (18), Ciocâlteu (20)

Flacăra: Curchi – Parghel, Costache, Matei, Cernea (70 Neguţ) – Plăcintă – Neacşu (79 Rosciugă), Tocan, Negrea – Drăgan, Neguţ.

Antrenor: Gabriel Paraschiv

Petrolul: Bolboaşă – Antochi, Ichim, Olaru – Lambru (70 Ţicu), Chindriş, Cl. Tudor (cpt) (15 Andor), Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu (63 N. Popescu), Păun (70 Catană).

Antrenor: Romulus Ciobanu.

Cartonaşe roşii: Plăcintă (88), Drăgan (88).

Au arbitrat: Dragoş Istrate (Bucureşti) – Marius Badea (Rm. Vâlcea) şi Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea). Observatori: Ioan Filip (Slatina) şi Andrei Simion (Bucureşti).


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy