Take a fresh look at your lifestyle.

Argint la trial pentru Romania!

Bistriteanul Ianosi Levente, component al Tusnad Cycling Team, a obtinut medalia de argint la Regionalis Trial verseny, un puternic concurs international de trial desfasurat la Tarcal (Ungaria).

Concursul a avut loc pe malul lacului Banyato pe un traseu natural format din pietre de cariera, iar ciclistul Tusnad Cycling Team a reusit una dintre cele mai bune performante ale carierei.  Ianosi Levente a ocupat locul 2 la categoria Elite.

„Sunt multumit cu acest rezultat, am vazut unde mai am de lucrat si la ce trebuie sa ma antrenez pe viitor. A fost un concurs foarte bun si o experienta placuta in general”, a declarat Ianosi Levente.

 Tusnad Cycling Team, singura echipa continentala din Romania, are in premiera in acest sezon si o sectie de trial. Pe langa Ianosi Levente, gruparea harghiteana l-a legitimat si pe Orban Barra Gabor (Sfantu Gheorghe), semifinalist la show-ul „Romanii au Talent”.

La jumatatea lunii aprilie, componentii lotului Elite al Tusnad Cycling Team iau startul in prima lor cursa din acest sezon. Ei vor participa la Banja Luka-Belgrad Criterium, competitie unde campionul balcanic Ivan Stevic se afla printre marii favoriti.

 

Novak a ajuns in Mexic

Liderul Tusnad Cycling Team, Eduard Carol Novak, a ajuns azi cu bine la Aguascalientes (Mexic), acolo unde va incepe pregatirea pentru Campionatul Mondial Paralimpic (10-13 aprilie).

Din staff-ul sportivului ciucan mai fac parte Santa Arpad (mecanic), Novak Karoly (antrenor/tatal sau) si italianul Cristiano Valoppi (manager sportiv), care va face jonctiunea cu echipa direct din Argentina.

„Am ajuns la capatul lumii. Trebuie sa ne acomodam repede cu fusul orar si cu conditiile speciale din Mexic. La Aguascalientes este cea mai rapida pista din lume si imi doresc sa imi bat propriul record mondial” – a declarat cvintuplul campion mondial Eduard Novak.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy