Take a fresh look at your lifestyle.

APCOM// Apel catre politicieni

Pentru ca ne dorim cu adevarat cresterea calitatii actului de comert din Complexul Hale Centrale si din Pietele Municipiului Ploiesti cu consecinte benefice asupra consumatorilor;

-Pentru ca ne dorim rezolvarea problemelor cu care se confrunta agentii economici implicati in comertul de aici si pe care ii reprezentam;

-Pentru ca ne dorim o buna comunicare  cu decidentii politici oricare ar fi ei, am lansat inca din luna februarie in spatiul public un —APEL PENTRU SALVAREA HALELOR CENTRALE SI A COMERTULUI DIN ZONA– cu speranta ca un numar cat mai mare de candidati se vor apleca asupra chestiunilor semnalate si isi vor asuma in proiectul politic rezolvarea lor.

-Desi am avut discutii cu 5(cinci) din candidatii inscrisi in cursa electorala, pana astazi 15.05.2016, nimeni nu si-a asumat prin semnarea unui protocol de colaborare solutii si termene de rezolvare.

                –Ne dorim semnarea unor astfel de protocoale cu oricare din candidatii care vor dorii, pentru ca cei pe care ii reprezentam sa nu fie neglijati indiferent  rezultatul alegerilor.

                -In data de 23.05.2016  vom anunta in spatiul public numele candidatului sau candidatilor care au semnat cu noi un astfel de protocol si ne vom asigura ca fiecare membru al nostru (250 agenti economici) va fi informat despre cine sunt cei care s-au aplecat asupra problemelor lor, urmand ca fiecare sa dea votul cui crede de cuviinta.

                -Daca insa pana la aceasta data( 23.05.2016) nu vom reusi sa semnam cu nimeni, nu o vom mai face dupa aceea. Vom folosi ultimele doua saptamani de campanie pentru a arata membrilor nostri ca de fapt candidatii le cer votul dar nu le pasa de ei. Evident nu ne dorim un astfel de deznodamant.

                Asadar dragi politicieni folositi-va de acesta campanie si discutati cu cetatenii din diverse zone probleme punctuale, gasiti impreuna cu ei solutii, asumati-va rezolvarea lor.

Noi vom monitoriza implicarea dumneavoastra in zona pe care o reprezentam.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy