Take a fresh look at your lifestyle.

Andrei Gheorghe ai facut fals in inscrisuri ca sa candidezi la UAP?

Inca nu s-a incheiart anul si nu vreau sa las lucrurile neterminate, avand in vedere ca, asa cum am spus m-am deranjat jocul incorect practicat la alegerile pentru functia de presedinte la Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova, de catre contracandidatul meu, Andrei Gheorghe. Vreau ca astfel de jocuri politicianiste sa nu mai aiba loc niciodata intr-o organizatie non-guvernamentala, adica politicul sa nu mai interfereze cu civicul decat in cadrul unor parteneriate oneste, puse in slujba cetateanului.

Pentru ca la momentul depunerii candidaturii, Andrei Gheorghe nu depusese dovada ca nu mai este membru PSD pentru a putea candida la functia de presedinte al UAP, acesta a revenit dupa sapte zile de la exprirarea termenului de depunere a dosarului, cu o adresa din data de 22.12.2015 si demisia depusa la PSD din data de 30.10.2015.

Trebuie sa stiti ca nu m-am folosit de aceasta arma in cadrul disputei de idei, pentru ca as fi fost si eu la fel ca Andrei Gheorghe, adica as fi jucat murdar ca si el si gasca lui despre care am mai spus AICI. Prin urmare am monitorizat doar faptul ca la data de 28.12.2015, adica exact in ziua disputei finale pentru functia de presedinte, Andrei Gheorghe nu depusese declaratia de interese pe care avea obligatia sa o depuna, in termen de 30 de zile de la data de 09.07.2015 cand a fost emisa Hotararea AGA prin care a fost desemenat membru in Consiliul de Administratie al SC Hale si Piete Ploiesti SA, conform art. 4, alin. 1) din Legea 176/2000, privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, respectiv:

Art. 4

(1)    Declaratiile de avere si declaratiile de interese se depun in termen de 30 de zile de la data numirii sau a alegerii in functie ori de la data inceperii activitatii.

Prin urmare, Andrei Gheorghe avea o mare problema daca “uita” in continuare sa depuna declaratiile de avere si interese. Dupa cum veti vedea in declaratia de interese AICI, Gheorghe spune ca este si citez: „Presedinte organizatie PSD Ploiesti” in data de 22.12.2015, ceea ce inseamna ca se bate cap in cap cu demisia depusa la PSD in data de 30.10.2015 pe care a deups-o la UAP, tot in data de 22.12.2015. Prin urmare Andrei Gheorghe comite un fals in inscrisuri, pentru care ma voi consulta cu avocatul pentru intocmirea unei plangeri penale.

Un alt aspect de semnalat este faptul ca nemaifiind membru PSD, daca este sa credem demisia din data de 30.10.2015, Andrei Gheorghe trebuie demis din functia de membru in Consiliul de Administratie al SC Hale si Piete Ploiesti SA, pentru ca aceste locuri sunt atribuite in urma unui algoritm politic. Prin urmare, ii atragem atentia primarului in functie, Cristian Ganea ca, in calitatea sa de presedinte al PSD Ploiesti sa remedieze situatia si sa puna in functie un om din partidul sau. 

Vom urmari evolutia acestui caz!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy