Take a fresh look at your lifestyle.

Alexandru Baloi este noul manager al Spitalului Judetean. Daca nici el nu poate, atunci inchideti spitalul definitiv!

De astazi, fostul director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Prahova, Alexandru Baloi este noul manager al Spitalului Judetean din Ploiesti. Mai jos aveti un comunicat de presa, dar inainte de a-l citi vreau sa spun ca are toata increderea mea. Am colaborat cu domnia sa in cazul celor sase copii de pe strada Carpenului si s-a implicat fara nicio retinere. Si in cazul fostilor angajati de la Yazaki, care au facut obiectul unor anchete Incomodph.ro, Alexandru Baloi a respectat intocmai legislatia si a dovedit echidistanta. Asadar, cred ca noul manager este o solutie buna, poate cea mai buna din ce cunosc, iar daca nici el nu reuseste, atunci Spitalul Judetean poate sa fie inchis definitiv.

Vreau sa vad ca incepe prin a starpi coruptia din Spitalul Judetean, cu o ancheta la Morga Spitalului, unde, nu de putine ori, presa a prezentat situatia ca fiind o increngatura mafiota. Asta, in paralel cu imbunatatirea conditiilor de cazare si tratare a persoanelor bolnave care ajung la judetean.

Bafta si nu ma dezamagiti domnule Alexandru Baloi!

 

Vineri, 07 martie 2014, s-a încheiat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

A fost declarat câştigător dr. Ion Alexandru Băloi, cu media finală de 8,54 (7,50 la proba scrisă şi 9,57 la susţinerea proiectului).

Postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a rămas vacant în luna decembrie 2013, după ce  fostul manager, Adrian Strâmbeanu, a solicitat Consiliului Judeţean Prahova încetarea contractului de management prin acordul părţilor.

Managementul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost  asigurat de către directorul medical, dr. Florin Puşcariu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy