Take a fresh look at your lifestyle.

ADOR a notificat Serviciul Public Finante Locale sa inceteze incasarea taxelor majorate. Oamenii Simonei Dolniceanu fac politie fiscala?

Astazi, Alianta pentru Drepturile Omului din Romania(ADOR) a depus la asa-zisa Registratura a Serviciului Finate Publice Locale Ploiesti(SPFL) o notificare, prin care Simona Dolniceanu si Iulian Badescu sunt anuntati sa inceteze incasarea taxelor si impozitelor majorate(vezi foto). Spunem asa zisa Registratura pentru ca acolo se face politie fiscala, in opinia noastra. Daca nu e politie fiscala este cu sigruanta o anomalie in modul in care isi desfasoara activitatea persoanele de la Registratura, in cazul de fata Cristina Zamfir. Am depus aceasta notificare si nu mica mi-a fost surpriza neplacuta sa vad cum Cristina Zamfir ma intreaba, desi nu se impunea, daca acel Cod de Inregistrare Fiscala trecut in antet este codul ADOR. Functionara cu pricina inregistra in baza de date a SPFL datele ADOR tinandu-ma pe loc si modul in care o facea parea mai mult o amenintare. Poate mi s-a parut, dar domnia sa avea obligatia sa imi dea un numar de inregistrare( pe care de altfel l-a trecut pe notificare). Modul in care Simona Dolniceanu, prin colaboratorii sai, intelege sa isi desfasoare activitatea fata de contribuabili e unul amenintator si enervant. In opinia noastra poate fi considerat un abuz, iar daca functionara de la ghiseu avea un dram de bun simt si vroia sa respecte un ordin primit, ar fi dat un numar de inregistrare si dupa aceea ar fi trecut datele din antetul notificarii, unde vroia domnia sa, chiar si pe propria frunte. Poate data viitoare ne arata si noua Registuri de intrari iesiri si justificarea lui, dac se procedeaza asa cum v-am descris.

Uitati-va in coltul din stanga al pozei si veti vedea ca ce a inregistrat Cristina Zamfir este o tampenie din start, pentru ca este inregistrat ca dosar si are data de solutionare ca “termen de rezolvare: 19.08.2013”. Trageti voi concluziile despre profesionalismul acestei functionare si a celei care o conduce, daca i-a cerut asa ceva. Ideea de baza, care trebuie retinuta, este ca ADOR a notificat SPFL Ploiesti sa inceteze incasarea taxelor si impozitelor majorate cu 16 %, pentru ca asa  decis instanta si pana la finalul litigiului aceasta masura este executorie.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy