Take a fresh look at your lifestyle.

Adminstratorul cu 16 asociatii “are” datorii de 43871, 79 lei la Rosal. Maine va vom spune cine este acesta

In ziua in care am depus cererea conform Legii 544/2001 la Dalkia, pentru a afla datoriile totale pe care le inregistreaza ploiestenii, dar mai ales ce datorii inregistreaza asociatiile al carui administrator este cineva anume, am fost si la Rosal cu aceeasi cerere. Retineti, ca Rosal nu este asociata cu primaria Ploiesti si Consiliul Judetean Prahova intr-o societate comerciala, asa cum este Dalkia.

Cu toate acestea, cele doua madame care conduc Dalkia Termo Prahova, respectiv Ana Icatoiu si Ioana Iliescu care, sper sa aiba decenta sa poarte un dialog fata in fata( fara guma de mestecat, daca se poate), s-au prevalat de anumite lucruri intelese numai de ele, pentru a proteja un admnistrator cu mari datorii. Il veti afla cat de curand, dar in acest articol vrem sa va aratam care sunt asociatiile de care raspunde administratorul nostru, punctual, si sa ridicam anumite pobleme in atentia voastra si a Dalkiei, dar mai ales a primariei care ii face jocul. Refacem, oricum, cererea conform OG 27/2002, coroborata cu Legea 544/2001 si, daca e cazul, mergem in instanta, pentru ca imbecilii astia care nu stiu sa raspunda conform legii mizeaza pe faptul ca nu avem puterea de a ajunge in instanta. Vrem sa spulberam acest comportament lipsit de repect fata de legile tarii si fata de noi cetatenii.

Asadar, administratorul nostru, cu 16 asociatii( ne intrebam cand are timp sa se ocupe de toate, avand si o functie importanta pe langa asta), inregsitreaza datorii de 43871, 79 lei la Rosal.

Poate volumul mare de munca conduce acest administrator catre datoria mentionata, poate ca timpul nu-I prmite sa se imparta intre atatea asociatii, ori functia pe care o ocupa si despre care veti afla maine.

Daca am avea incredere capacitatea primarului de a gestiona problemele Ploiestiului i-am semnala ca tine si de atributiile sale sa ia masuri. Daca nu stie cum, ii atragem atentia ca in subordinea domniei sale se afla Biroul pentru Relatiile cu Asociatiile de Proprietari, care are atributiuni de control asupra asociatiilor de poprietari si, implicit asupra administratorilor si presedintilor, precum si asupra activitatii acestora. Pana depunem noi o plangere la acest Birou, pentru a verifica in amanunt cum isi respecta obligatiile contractuale acest administrator care este dator si la Rosal si la dalkia, se poate considera ca acest material este o sesizare.

Ce s-ar intampla daca Rosal le-ar lasa gunoiul in poarta asociatiilor pe care le pastoreste administratorulul nostru incapabil, care creeaza atatea probleme membrilor asociatiilor de mai jos, care se trezesc datori la furnizori desi ei platesc darile asa cum scrie pe listele de plata?

Nu ratati editia de maine cand veti afla pe cine protejeaza Dalkia in persoana acestui administrator lacom, care nici fizic nu are cum sa se imparata intre 16 asociatii de propietari pentru a fi eficient. Ca sa nu mai vorbim de functia importanta pe care o ocupa.

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy