Take a fresh look at your lifestyle.

Aceasta sa fie, oare, cauza pentru care proiectul cu privire la cainii comunitari a fost respins de doua ori, domnilor Iulian Badescu si Iulian Teodorescu?

Poate credeti ca mi-a trecut supararea legata de modul murdar in care doi oameni care conduc municipiul, recte Iulian Badescu si Iulian Teodorescu, au inteles sa trateze proiectul de hotarare legat de gestionarea cainilor comunitari din Ploiesti. Ei bine, nu. In primul rand pentru ca este vorba de doi nesimtiti care nu au inteles ca acel proiect pentru care nu au miscat un deget, conceptul in urma unui efort al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania este in folosul comunitatii, in sensul respectarii unor drepturi elementare( Vezi AICI). In al doilea rand, pentru ca nu au fost in stare sa isi respecte promisiunile date cu un an in urma, pentru care liderii de grup au si semnat un pact( despre asta o sa scriem cat de curand).

Asadar, astia doi nesimtiti s-au facut luntre si punte si au distrus o munca de doi ani. Cu siguranta au avut motivele lor, daca nu sunt doar niste tampiti care nu inteleg de ce au fost pusi in functie si cred ca problema miilor de caini comunitari se poate rezolva prin uciderea lor. Nu este asa, pentru ca intotdeauna se vor gasi needucati care nu dau importanta sterilizarii cainilor din curtile proprii si voi depozita puii pe strazi iar acestia, in mod natural, se vor inmulti. Degeaba le spui capetelor patrate din fruntea municipiului, pentru ca ei au alte tinte in viata decat binele comunitatii.

Am incercat sa inteleg care ar fi fost rationamentele celor doi indivizi pusi pe glume cu viata si nervii mei si, ce-I drept, pana de curand am luat in calcul varianta ca au ceva cu mine, respectiv cu faptul ca as putea castiga oaresce notorietate prin aprobarea proiectului mentionat, pe care ei s-au dat peste cap sa nu fie aprobat. Nu e exclus sa fie si asa dar, mai nou, am primit convocatorul pentru sedinta de maine 28 octombrie si mi-a atras atentia proiectul nr. 34, care poate fi un raspuns la modul mizerabil in care cele doua specimene cu prenumele Iulian au tratat proiectul nostru.

34.          Proiect de hotarare privind asocierea intre Municipiului Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX SRL, pentru exploatarea in comun a unui “Incinerator municipal” amplasat pe  terenul  intravilan in suprafata de 5000mp, ce apartine domeniului privat al municipiului Ploiesti – iniţiat de consilierii Dumitru Cristian, Ganea Cristian, Popa Constantin, Popa Gheorghe şi Bolocan Iulian.

Citind titlul acestui proiect si aducandu-mi aminte de acuzele care I se aduceau primarului nu cu mult timp in urma, pe facebook, cum ca …cainii comunitari erau ucisi cu Furadan, nu pot sa nu ma gandesc ca, prin acest incinerator, se creaza premisele uciderii in masa. Existenta incineratorului va ascunde cu usurinta, ba chiar va face sa dispara de pe strazile ploiestene, viitoarele posibile cadavre canine care vor fi otravite. Antecedente in otravirea cainilor exista, asa ca vorbim despre o practica, atat cat poate intelege primarul municipiului Ploiesti, pentru ca nu trebuie sa avem mari pretentii legate de inteligenta domniei sale.

Daca am gresit cu aceasta supozitie, numai timpul ne-o va demonstra. Pana atunci vom avea un incinerator municipal care are si el utilitatea lui.Una ar fi cea relatata mai sus, din pacate!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy