Take a fresh look at your lifestyle.

Aberant// O bariera restrictioneaza accesul dintre Plopeni si Paulesti. Primarul Dragos Nita a decis asta prin HCL

La granita dintre Plopeni si Paulesti, pe drumul DS 55, cartierul Deal Verde, o zona rezidentiala frumoasa, primarul din Plopeni, Dragos Nita a comis-o. Se pare ca la rugamintea unuia dintre proprietarii unei impozante case care apartine de Plopeni, care i-ar fi ruda primarului, un anume domn Cojocaru, edilul ar fi dispus prin Hotarare de Consiliu Local montarea unei bariere intre cele doua hotare. N-ar fi nimic anormal sa fie o bariera pe un drum public, numai ca bariera este pusa la o inaltime de 2 metri, restricionand astfel accesul in zona, pentru Salvari, Pompieri si alte asemenea autovihicule grele care ar fi necesar sa circule prin zona.

Cand am ajuns in zona pentru a poza bariera, a iesit imediat acest domn Cojocaru, foarte revoltat, care ne-a mustruluit ca lui ii convine bariera, ca pentru el e bine asa. Normal,  din moment ce el a cerut aceasta masura si primarul Plopeniului s-a conformat, numai ca acest domn ar trebui sa inteleaga ca nu traieste in jungla de unul singur. Este inconjurat de alti localnici care, poate, la un moment dat au si ei nevoie lor.

Asteptam o rectie din partea primarului Dragos Nita, pentru a remedia aceasta situatie ce defavorizeaza cateva zeci de cetateni, in folosul unuia singur.

P.S. Domnul din imagine, care pleaca spre casa sa, cea din dreapta, este chiar Cojocaru!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy