Take a fresh look at your lifestyle.

Abemus papa. Pardon…avem primar

O zi incarcata a fost ziua de astazi. Dupa ce in jurul pranzului s-a votat pentru demiterea viceprimarului cu atributii de primar Iulian Teodorescu, Ploiestiul a ramas pentru cateva ore fara cap la conducerea lui. Pentru a nu lasa in degringolada municipiul nostru, consilierii s-au reunit si au votat cu 17 voturi, potrivit necenzuratph.ro, pentru ca noul primar sa fie Cristian Ganea, care la nici o luna de la alegerea sa ca viceprimar primeste greaua sarcina sa conduca Ploiestiul.
Cine il invidiaza greseste enorm, pentru ca misiunea lui Ganea este una foarte grea, anul 2016 pornind cu o gaura in buget de 100 de milioane de lei din cauza ca lucrarile la tramvai si altele finantate din fonduri europene, nefinalizate pana la 31 decembrie nu vor mai benefica de bani europeni. Daca Cristian Ganea se va achita onorabil de sarcinile sale si va scoate la liman Ploiestiul chiar si in aceste conditii grele, atunci poate fi un candidat viabil pentru primarie la alegerile viitoare. Daca nu…”e” rele, ca sa zic asa.
Succes, pentru binele nostru al ploiestenilor!
Sursa foto: ph-online.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy