Take a fresh look at your lifestyle.

A reinceput jocul infantil de-a „greaua mostenire”. Ajunge, mai faceti si treaba pe care o promiteti in campanii, nu va mai victimizati, acuzandu-va unii pe altii

A durat doar opt luni. Atat!

Ma refer la jocul asta de-a „greaua mostenire” care absolva intotdeauna pe cei care sunt la putere de esecurile viitoare si, din nefericire, cele prezente. Membri PSD au pornit, din nou, acest joc aruncand vina pe primarul Andrei Volosevici pentru pierderea sau posibilitatea pierderii finantarii lucrărilor la noul centru de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești. La randul sau, primarul in functie, a reactionat si a aruncat vina pe fostul viceprimar Cristian Ganea sau pe taxiurile galbene, pentru ca oricum este acelasi lucru, in sensul ca nu conteaza cine e de vina, ci ca nu se face nimic oricine ar fi in functie.

Din gura se fac multe, iar acest joc stupid care are menirea sa distraga atentia de la lucrurile importante, pasand vina pe altcineva, de parca ar mai avea vreo importanta atata timp cat nu se face nimic, nu face decat sa ne asigure ca nimic nu s-a schimbat.

Pentru schimbul de replici, va rog sa cititi si: PSD Ploieşti acuză Primăria că a ratat finanţarea unui aparat de radioterapie prin Banca Mondială / Primăria susţine că fosta administraţie nu a alocat banii necsari finanţării lucrărilor necesare 

Din pacate sau din fericire, nu stiu cum e mai bine sa zic, nu sunt prieten nici cu Ganea nici cu Volosevici, dar le spun amandurora ca numai prostii se duc dupa fenta. Daca e sa dam vina pe cineva, atunci e cel mai usor lucru si nu m-ar mira sa va fi intles in acest joc imbecil, ca sa mai prostiti populatia un pic. Dar nu conteaza, mai Radu Oprea care vii la brat cu Sorin George Botez in conferinta de presa pentru ca sa arunci cu vina. Cu Sorin George Botez, care este un monument de vrajeala ieftina, care ascunde in spatele ei orice altceva, numai grija fata de interesele ceteanului nu? Vorba aia, cine se aseamana se aduna, iar tu, Radu Oprea, parca esti din alt aluat. Sau doar parca…Unde erati voi cei din PSD, in Consiliul Local trecut, cand aveati majoritate si, mai ales, ce ati facut pentru Ploiesti, de arata de ani de zile la fel? Sa mai spun ca ati tinut pe Sorin George Botez ca presedinte de sedinta 4 ani, desi legea spunea ca din trei in trei luni se schimba presedintele? Mi-e lehamite, am spus-o trei ani si v-a durut in cot, iar acum va erijati in corectii lui peste prajit, dar uitati cu desavarsire ca nu ati realizat nimic important in plan local, desi ati avut si voi majoritatea, ca si PNL acum, care, probabil, va face la fel.

De cealalta parte, Andrei Volosevici a sarit ca ars, considerand ca nu este el de vina ci Cristian Ganea, fostul viceprimar, actual consilier local si director al A.D.I Deseuri, pus in functie de cine altul decat Iulian Dumitrescu, colegul de partid al primarului ploiestean, desi Ganea este membru Pro Romania. Am subliniat acest lucru pentru a arata ca golania institutionala este transpartinica.

Primarul Volosevici acuză PSD pentru pierderea finanțării de la Banca Mondială de la Centrul de Radioterapie Shuller – VIDEO

Primarul Andrei Volosevici si Daniel Nicodim, personajele cetarale ale discutiilor astea imbecile, alaturi de colegii lor aflati de cealalta parte a baricadei, uita ca sunt semnate finantarile la 21 de proiecte europene din 2019 de care nu s-au apucat inca ori de-abia s-au apucat. Pentru un ochi avizat aceasta miscare cu incetinitorul a primarului si a lui Nicodim pe zona de finantari europene, arata, totusi, ca exista niste probleme in functionarea acestui aparat administrativ. Ca atare, daca e sa judecam ca la un proces a cui este vina, putem spune ca ambele parti sunt vinovate, dar pentru cine mai conteaza acest joc stupid care nu face decat sa induca teme false in atentia opiniei publice, pentru a o distrage de la problemele fundamentale, adica acelea ca nu se face nimic, doar se comunica intr-un mod mai bunb ca nu…se face nimic. Problemele sunt aceleasi, cine a mai citit Intransigent le-a aflat, nu le mai repetam, iar cei care vin la putere, invariabil ajung la aceasta sintagma „greaua mostenire”. Daca pe voi care cititi acest articol va intereseaza cine este de vina, in conditiile in care ce e de facut nu se face, va anunt ca pe mine nu ma intereseaza! Ca ploiestean, vreau sa vad lucrurile rezolvate in timp util, sa se obtina cat mai multe finantari europene care sa rezolve problemele municipiului si sa fie tratate cu responsabilitate, pentru a nu mai ajunge sa dam bani inapoi pentru corectii deoarece nu s-au efectuat in timp ori s-au efectuat defectuos lucrarile. NU cer mult, pentru simplul motiv ca cei care obtin functiile de primar, consilieri locali si altele au in fisa postului atributiile sa faca tot ceea ce noi semnalam si, culmea, sunt platiti pentru asta. Chiar bine!

Ce spune Ganea, afla de aici: Războiul declarațiilor continuă! Consilierul local Cristian Ganea: Adevărul despre Centrul de Radioterapie

Acum ca aveti tabloul complet al imbecilitatii in care traim de 30 de ani sub egida acestei grele mosteniri menite sa distraga atentia de la lucrurile esentiale, va puteti forma o idee asupra acestui teatru ieftin. Cristian Ganea, care a ocupat functii importante in primaria Ploiesti, dar nu se vede nicio schimbare majora sub conducerea sa( poate doar bilele alea masive din centrul municipiului aduse, cum se spune, de el) este acum director la A.D.I Deseuri, adica acea institutie care monitorizeaza activitatea Rosalului cu privire la colectarea deseurilor. Ati vazut vreo schimbare de cand a venit in functie? Noi nu, decat ca e o gargara continua, asa cum era si cand era in functia de viceprimar. Gunoaiele sunt la fel de multe, platformele de gunoi la fel de putine si insuficiente, colectarea deseurilor la fel de defectuoasa. Ganea, care intre noi fie vorba, nu este singurul vinovat, doar unul dintre ei, a gasit de cuviinta sa se victimizeze si a postat, asa cum vedeti in materialul de mai sus, un punct de vedere. Unul mare de tot, asa ca el, pentru ca nici el nu e vreun pitic.

Intrebarea noastra este: la ce bun toate astea, cu ce ne ajuta pe noi cetateanii cearta voastra infantila, in conditiile in care Ploiestiul e acelasi sau aproape acelasi ca acum 20-30 de ani?

Stop joc si apucati-va de treaba! De-aia ati obtinut functiile, de-aia sunteti platiti, nu sa gasiti scuze si sa va acuzati unii pe altii. A trecut vremea „grelei mosteniri”, e timpul sa aratati de ce sunteti in stare. daca sunteti, bineinteles!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy