Take a fresh look at your lifestyle.

A apărut prima revistă on-line dedicată iubitorilor de animale!

”Bine v-am găsit! Eu sunt publicația on-line ”Totul despre animale” și mă adresez tuturor celor care iubesc animalele de companie, animalele sălbatice și natura, în general. Am pornit la drum cu un scop bine definit: de a-i ajuta pe oameni să-și înțeleagă prietenii de lângă ei, să învețe să-i iubească și să-i îngrijească, să-i respecte și să le ofere toată atenția pe care aceștia o merită. Mi-am deschis larg paginile, pentru a primi între rândurile lor, scrise cu pricepere și dăruire, pe cel mai bun prieten al omului, câinele, pe grațioasa felină din locuințele noastre, pisica, pe mândrul și elegantul cal, simpatice rozătoare de tot felul, păsări cu aspect și triluri unice, reptile iscoditoare, dar prietenoase. În edițiile următoare nu voi da uitării lumea acvatică și o să plec în căutarea celor mai faimoși pești de acvariu, te voi învăța cum să-i hrănești corect, cum să le acorzi îngrijirea propice dar și cum să-ți construiești iazuri moderne sau să-ți amenajezi acvarii marine. S-au prins în hora prieteniei și animalele sălbatice, dornice fiind de afirmare! Te voi plimba prin locuri inedite ca să-ți arăt, chiar dacă doar virtual, cât de fericite sunt animalele în habitatul lor natural. O dată la două luni, voi reintra în viața ta pentru a-ți aduce noi informații și pentru a sta la povești, ca doi buni prieteni, despre ce s-a mai petrecut prin lumea animalelor. Până la următoarea întâlnire să nu uiți că „Numai când vei iubi un animal vei simţi iubirea cu toată inima. (Anatole France)”

Revista ”Totul despre animale” (90 pagini) costă 7 lei și se află la un click distanță de tine, ea putând fi descărcată de pe site-ul www.totuldespreanimale.ro. Plata se face cu cardul, în mod securizat, prin intermediul site-ul mobilpay.ro iar la achiziționarea revistei primiți suplimentul gratuit ”Femeia și câinele” (25 pagini).   

Echipa ”Totul despre animale” vă dorește lectură plăcută!

Mihaela Istrate

editor coordonator

0734149031

contact@totuldespreanimale.ro

www.totuldespreanimale.ro

Revista unde cei mai buni prieteni sunt pe primul loc! 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy