Take a fresh look at your lifestyle.

7card, disponibil și ploieștenilor din luna martie. Valoarea medie a abonamentului plătit de prahoveni este de 90 de lei

Începând cu luna martie, 7card a devenit disponibil și angajaților din Ploiești. Abonamentul 7card permite accesul utilizatorului la diferite centre sportive din oraș, atât pentru orele de fitness, cât și pentru cele de aerobic. Printre centrele sportive aflate în rețeaua 7card Ploiești se numără Moving Express, Gold Gym, Freeline Fitness, MaxGym Club, Fitness Club Nico etc.

La nivelul pieței de fitness din Ploiești, bugetul mediu lunar pentru un abonament la o sală de sport este de 125 de lei, prin comparație cu abonamentul 7card, care este cu aproximativ 20% până la 40% mai mic, în funcție de companiile ce îl oferă ca beneficiu angajaților. Din totalul abonamentelor făcute, 60% sunt pentru femei. De altfel, femeile sunt cele care ajung cel mai des la sală, având în medie cu 20% mai multe intrări pe lună față de bărbați. Cele mai aglomerate zile la sălile din Ploiești sunt lunea și miercurea.

Pentru 2015, se estimează că numărul celor care vor ajunge în centrele sportive din Ploiești va fi cu aproximativ 10-15% mai mare ca în 2014, tocmai datorită accesului facilitat de 7card. ”Se constată că, din ce în ce mai mulți angajatori din afara Bucureștiului aleg să ofere abonamente la sală angajaților pentru a-i motiva și a-i fideliza. Un procentaj de peste 35% dintre abonamentele 7card sunt oferite ca bonus salarial angajaților”, spune Andrei Crețu, cofondator al 7card. Fiind un card accesat în principal de angajații companiilor, după numărul de abonamente, cei mai mulți care-l folosesc activează în industrii precum IT, consultanță, telecom, fmcg.

Dintre programele de aerobic speciale la care participă abonații, cele mai cerute sunt: zumba, pilates, yoga și tae bo. ”Se poate constata în 2014 o cerere crescută pentru cluburile sportive care oferă posibilitatea practicării activităților cât mai diverse, de la dansuri, squash la escaladă. Un mare accent se pune pe antrenamentele multifuncționale (ex. Crossfit)”, spune Iulian Cîrciumaru, cofondator 7card.

7card este un abonament lunar, foarte accesibil, ce permite accesul la peste 150 de săli de sport din București, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov și Ploiești. La finalul anului 2014, rețeaua număra peste 6.000 de abonați activi, în creștere cu 150% față de 2013, și un număr de 142 săli, în creștere cu 180% față de 2013. În 2014, 7card a facilitat accesul și la centre de sport din afara Bucureștiului, pentru anul în curs fiind vizate, pe lângă Ploiești, alte 3 orașe importante din țară. Cifra de afaceri a 7card este estimată la aproximativ un milion de euro în 2014, iar pentru 2015 se prognozează dublarea acesteia. ”Anul acesta intenționăm să depășim 10.000 abonați, peste 200 de de săli și să încheiem parteneriate cu operatori din alte orașe importante ale țării”, spune Andrei Crețu.

 

 

Despre 7card

Un card unic de acces la o gamă variată de activități sportive, 7card se adresează atât angajaților, cât și companiilor, aducând beneficii reale de flexibilitate, diversitate și ușurință în utilizare. Abonații 7card sunt angajați ai companiilor din domenii precum IT&C, pharma, retail, bănci, FMCG, telefonie mobilă, asigurări etc. 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy