Take a fresh look at your lifestyle.

23.02.2022// De Dragobete iubește și dăruiește- un eveniment caritabil pentru un scop nobil

Sărbatoarea românească a iubirii, numită popular si Dragobete, vin în acest an și cu chemarea spre a dărui pentru binele unor copii nevoiași, pentru ca, sub îndrumarea părintelui Manuel de la Urlați, să își poată absolvi studiile.

Evenimentul care va fi organizat mâine, 23 februarie, la ora 19.00, cu ocazia aceste frumoase sărbători de Dragobete, la Filarmonica Paul Constantinescu, Sala Ion Baciu, din Ploiesti, str. Anton Pann, nr.5 va fi plin momente ce vor rămâne, cu siguranță, în sufletele celor care vor participa. Astfel, Anișoara Ștefănucă va vorbi despre dragoste în cultura și tradiția romînească, va fi și o lansare de carte a poetului Alexandru Florin Săraru, dar și momente artistice prezentate de elevii Școlii Populare de Arte din cadrul Centrului Judetean de Cultură Prahova, iar prezentarea va fi asigurată de Angi Mateescu.

„Am dorit ca o parte dintre copiii comunității, care provin din familii defavorizate, să primească un ajutor pentru a merge la școală”, ne-a mărturisit părintele Manuel, care face tot ce tine de el pentru ca totți copiii care intră în programul Centrului „Sfântul Stelian”din Urlați, pe care îl conduce, să își termine studiile.

În acest centru, părintele Manuel Radu are grijă de 30 de elevi de școală primară și gimnaziu  care primesc mâncare caldă, haine, rechizite școlare și sunt ajutați să-și facă temele.

Principalul obiectiv al centrului este ca acești copii care provin din familii sărace să nu abandoneze școala.

Așadar, dragi cititori, sunteți invitați cu mic cu mare să vă bucurați de Dragobete, să vă ăncărcați de bucuria și iubirea acestei minunate sărbători și să sprijiniți acțiunile părintelui Manuel Radu, pentru a da o șansă unor copii care vor sp reușească în viața, iar singurul lor ajutor este părintele.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy