Take a fresh look at your lifestyle.

200 de ploiesteni cer rezilierea contractului cu Rosal, iar rezolvarea e la primar. Ce credeti ca va face?

Astazi am incheiat campania de strangere de semnaturi pentru rezilierea contractului dintre primaria Ploiesti si SC Rosal SA. Motivul il stiti cu totii, atat cei care ati semnat dovedind spirit civic, cat si cei care v-ati uitat, doar. Un numar de 200 de ploiesteni cer primarului Iulian Badescu sa-si respecte promisiunea electorala, aceea de a rezilia contractul cu Rosal. Nu numai pentru ca primarul, ca orice om care se respecta, trebuie sa-si respecte o promisiune, ci pentru ca Rosal nu reuseste niciodata sa gestioneze situatia deszapezirii in Ploiesti, folosindu-se de tot felul de tertipuri inainte de venirea iernii, iar in timpul ei este incapabila sa ofere confortul cetatenilor, macar atat cat e stipulat in contract. De asemenea, cetatenii si-au exprimat nemultumirea ca municipiul nu mai este la fel de curat ca inainte, in timp ce Rosal incaseaza facturi uriase pentru servicii care lasa de dorit. Asteptam raspunsul primarului Iulian Badescu, pe care vi-l vom comunica d eindata si speram ca domnia sa sa tina cont de ceea ce ii cer ploiestenii, macar din respect daca nu din obligatie.

Adresa depusa astazi de Alianta pentru Drepturile Omului din Romania este inregistrata la primarie sub numarul 005589/25.03.2014 si contine urmatorul text:

 

Catre Primaria Ploiesti                                                                                Nr. 1/25.03.2014

In atentia d-ului primar Iulian Badescu

 

Stimate domnule primar,

Subsemnatul Eugen Cristescu, presedinte  al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania, calitate in care am initiat petitia “Vrem rezilierea  contractului dintre Primaria Ploiesti si SC Rosal” (http://www.petitieonline.com/vrem_rezilierea_contractului_dintre_primaria_ploiesti_si_sc_rosal) va solicit ca, avand in vedere dorinta a 200 de cetateni ai municipiului Ploiesti, nemultumiti de modul cum isi desfasoara activitatea de deszapezire an de an, precum si de modul in care asigura curatenia in municipiu SC ROSAL SA , sa reziliati contractul cu aceasta firma. Prin aceasta initiativa venim in sprijinul dumneavoastra, pentru ca ne aducem aminte ca in campania electorala in care ati castigat functia de primar, una dintre promisiunile dv. electorale a fost tocmai aceasta reziliere a contractului cu SC Rosal SA, contract pe care il considerati atunci pagubos pentru municipalitate.

Va supunem atentiei tabelul cu semnaturi anexat prezentei cereri si asteptam un raspuns favorabil din partea dumneavoastra, care sa arate respectul pe care il aveti fata de cetatenii municipiului Ploiesti care v-au acordat votul lor de incredere.

Mentionam ca, in cazul in care nu doriti sa va asumati aceasta responsabilitate, dorim sa organizati o dezbatere publica, puternic mediatiatizata pentru aducerea la cunostinta opiniei publice sau organizarea unui referendum local pe aceasta tema.

Asteptam raspunsul dumneavoastra la adresa din antet si pe adresa de email : incomodph@yahoo.com.

Va multumim anticipat.

Data    25.03.2014                                                                                                              Cu stima,

                                                                                                                          Eugen Cristescu

                                                                                                                         Presedinte A.D.O.R.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy