Take a fresh look at your lifestyle.

20 de percheziții la locuinţele unor persoane suspecte

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, Secției 3 Poliție Ploiești și Secției de Poliție Rurală Blejoi au efectuat în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Ploieşti, 20 de percheziţii la domiciliile mai multor persoane suspectate de  comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, locuințe și de materiale reciclabile. Persoanele vizate sunt suspectate că au comis acest gen de infracțiuni începând cu luna octombrie 2012.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor S.A.S. și ai jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Matei Basarab” – Ploiești, și au vizat locuințele suspecților, dar și centre de colectare a materialelor reciclabile din Ploiești, Boldești-Scăeni și Lipănești. Una din locațiile percheziționate este situată în județul Dâmbovița.

La sediul Poliției au fost conduse pentru cercetări 10 persoane, existând posibilitatea ca față de unele dintre acestea să fie luate măsuri preventive.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy