Take a fresh look at your lifestyle.

11even Experiences Ploiești – 19 Mai 2016

După ce în primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare.

În 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, în 2014 fiecare eveniment 11even Experiences a avut ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life, în 2015 tema centrală a fost Despre oameni frumoși și poveștile lor, în 2016, tema este Puncte de cotitură – Momente care schimbă vieți.

După succesul de la prima ediție din anul 2014, când au fost în Aula Universității Petrol-Gaze peste 230 de participanți, și după minunatul eveniment din 15 Mai 2015, Conferința 11even Experiences se întoarce la Ploiești pentru a III-a ediție – http://elevenevents.ro/oras/ploiesti

11even Experiences– Ploieşti, Ediția a III-a va avea loc în data de 19 Mai 2015, începând cu ora 17.00 în Sala Europa a Consiliului Județean.

Au confirmat, până în prezent, participarea în calitate de speakeri:

Alex Gavriliu – Coach;

Corina Neagu – HR Advisor, Trainer si Recruiter;

George Baltă – Ambasador Wigns for Life World Run;

Daniel Osmanovici – Prezentator TV;

Ioana Maria Lupașcu – Solistă – Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești;

Andrei Roșu – Ultramaratonist – Manager de proiecte;

Suntem onorați și bucuroși să o avem alături de noi, în cadrul acestui eveniment și pe Doamna Maia Morgenstern.

Înscrierile se fac on-line pe linkul – http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti

Evenimentul va susține o cauză socială, la fel ca și la edițiile din anii trecuți, anul acesta cauza va fi Centrul Social „Sfântul Stelian” din Podgoria.

Toţi cei care doresc să facă parte din evenimentul 11even Experience Ploieşti,parteneri sau participanţi,pot contacta organizatorii locali, accesând site-ul http://elevenevents.ro/oras/ploiesti.

 

Coordonatori ai evenimentului11even Experiences Ploieşti:

 

Iulian Şerban – Coordonator Principal

Tel: 0734 392 319; E-mail: ploiesti@elevenevents.ro

Cristi Ilie – Coordonator promovare

 

Tel: 0752 003 785; E-mail: ploiesti@elevenevents.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy