Take a fresh look at your lifestyle.

Invitatie la implicare coerenta in problemele Ploiestiului pentru Andrei Volosevici din partea consilierilor Prahova in Actiune

Consilierii locali Prahova in Actiune din cadrul Consiliului Local al Municipiului Ploiesti, Alexandru Stefan si Cristian-Ionel Ionescu, au luat act de informatiile lansate in spatiul public de catre Primarul Municipiului Ploiesti, in cadrul unei declaratii de presa organizate in data de 18.07.2022.

Facem din nou un apel public la deschiderea dialogului si a cooperarii intre Consiliul Local si Primarul Ploiesti pe subiectele de interes PRIMORDIAL pentru Ploiesti si ploiesteni.

Constatam cu dezamagire superficialitatea cu care domnul primar trateaza subiecte extrem de serioase, ce pot avea consecinte grave si foarte grave pentru Ploiesti.

Domnule Primar al Municipiului Ploiesti Andrei Liviu Volosevici, va rugam, din nou, sa lasati orgoliile personale, disputele politice si tensiunile artificial create si haideti sa ne intoarcem atentia catre Ploiesti. Mai multa administratie, mai putina politica!

In acest context, va recomandam organizarea unor sedinte informale la care sa discutam un set de teme care sa faca obiectul unei analize comune si a unui punct de vedere comun:

  • Furnizarea de agent termic si apa calda
  • Consolidarea si anveloparea blocurilor
  • Intocmirea documentelor de planificare urbana si a regulamentului de urbanism
  • Transport public local si metropolitan
  • Regulamentul de parcari rezidentiale
  • Dezvoltarea si integrarea urbana a cartierelor marginase uitate in timp (Mitica Apostol, Pictor Rosenthal, Mimiu, Radu de la Afumati, Dallas)
  • Regulamentul de comert stradal
  • Revitalizarea si reorganizarea centrului civic

 

CONSILIERII LOCALI PARTIDUL PRAHOVA IN ACTIUNE

Alexandru STEFAN                                                                         Cristian-Ionel IONESCU


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy