Take a fresh look at your lifestyle.

Ziarul Prahova stieeee. Ca o fata mare, Cristian Iancovici se plange de amenintari din partea celui caruia ii da in cap

Am citit cu „sfiala” un material postat in ziarul Prahova, de Nicoleta Dumitrescu. RATP a devenit domeniul meu de expertiza in ultimele doua luni si stiu cam tot ce misca in aceasta zona. “Fantomele care bantuie RATP” se numeste articolul si cred ca e doar un Poltergeist in mintea Nicoletei si, bineinteles, a directorului RATP, Cristian Iancovici care uita cum a fost pus in functie de Badescu, pentru ca l-a slugarit in campanie. Uita ca a castigat o facatura de concurs si a devenit mare si tare, iar acum ameninta pe cei care au fost, poate, favorizati in regimul lui Radu Popescu. Mai mult, exact ca o fata mare care a fost dezverginata in fata scoli, Iancovici se duce la “Maica” Nicoleta si cu un tupeu nemerginit se plange ca este amenintat de contracandidatul lui, Constanin Feraru, pe care, dupa ce a devenit director l-a mazilit, luandu-I din salariu si trecand pe un post inferior, desi este inginer de profesie. Pentru ca in presa locala, aproape toata lumea pupa poala lui Badescu, iar trustul Prahova a devenit un un loc de pelerinaj pentru frustratii USL, nimeni altcineva nu este bagat in seama. Feraru este facut cu ou si cu otet de Iancovici si Dumitreasca, pentru ca a avut “tupeul” sa conteste facatura aia de concurs castigat de Cristian Iancovici.

De ce nu ai mentionat domnule Iancovici ca si Alianta pentru Drepturile Omului din Romania, prin subsemnatul a depus contestatie la acest concurs in data de 10 septembrie si astept raspuns si acum. Motivul meu a fost ca unul dintre membri Consiliului de Administratie, respectiv Ionica Ion este si consilier judetean si consideram ca este incompatibil. Mai ramane doar sa ne dea dreptate instanta, cu sau fara raspunsul dumitale, domnule Iancovici.

Ca o paranteza, ma intreba cineva zilele trecute ca ce am de scriu de toti de rau? Raspunsul meu ar fi ca nu scriu de toti de rau, ci doar de cei care fac rau, care nu inteleg sa respecte normele legale/ profesionale/ deontologice/ etice, ale bunului simt, pe care eu consider ca sunt obligat sa le respect. Pana cand nu vor intelege asta, nu voi inceta sa ii infierez.

Revenind la fantomele din mintea Nicoletei Dumitrescu, si la “piosenia” de fata mare a lui Iancovici, citam un pasaj din obeliscul presei locale: “Mentionand ca „demersurile de chemare in instanta apartin, de fapt, fostei conduceri a RATP, respectiv lui Radu Popescu”, directorul Cristian Iancovici este mirat de actiunea lui Fieraru, avand in vedere ca la nivelul RATP acesta este cunoscut ca fiind o persoana cu foarte multe bube-n cap, fiind cercetat si in cazul unor dosare penale. „Despre Fieraru se stie ca a fost si este anchetat in cazul unor dosare penale. In primul caz, este vorba despre existenta intentiei de sustragere a unor sine de cale de tramvai din incinta Depoului de Tramvaie al RATP Ploiesti, la sfarsitul lunii decembrie 2011. In cadrul regiei, in acest caz, a fost demarata o ancheta interna, in ianuarie 2012, luat la intrebari fiind inclusiv Fieraru Costin. Cercetarile interne au fost stopate pentru ca sigur ar fi condus catre seful de sectie – Fieraru. Insa, nu oricine era prietenul directorului Popescu…”. Noi venim si spunem ca nu oricine este prietenul lui Iulian Badescu. Mai mare ipocrizie nici ca putea sa spuna. Este exact in aceeasi situatie ca Popescu, care si-a pus oamenii lui in functii, asa cum procedeaza si el. Dar uita sa spuna cum l-a lasat pe unul fara casa, pe baza unei chitante sau…ups, asta e in afara RATP si nu se pune? Sa ma scuzati daca nu se pune, fata mare Iancovici!

Printre zecile de lamai de care m-am inconjurat, ca sa nu imi dau ficatul peste cap citind mizeria aia de articol, am reusit sa mai desprind finalul in care fetitza noastra, Cristiana se plange ca e amenintata de Feraru. Probabil, nu mai poate dormi noapte ca… ala caruia i-a luat din bani, pe care l-a retrogradat fara nicio logica, adica fara o evaluare, ci numai pentru ca a fost prieten cu Popescu, il ameninta. Cu ce oare? Il dezvirgineaza cumva?

Ce poate sa-i faca, altfel decat in instanta, Feraru? Si de aici se ridica intrebarea: oare de ce se teme Cristiana?

Iata ce declara, cu mandrie ploretara, pe umarul musculos ar redactorului Nicoleta, directorul Cristian Iancovici << Fieraru a revenit la vechiul loc de munca, respectiv ca sef de echipa la Sectia de reparatii autobuze din cadrul regiei, la sfarsitul lunii septembrie a.c., a recurs la tot soiul de amenintari. Prin diversi angajati ai regiei mi-au fost transmise tot soiul de amenintari, de genul ca Fieraru are persoane suspuse si ca nu se va lasa pana nu-i va «aranja» pe toti cei care au fost atat impotriva lui, cat si a fostului director Radu Popescu. Eu astept, insa, si rezultatele din cazul celui de-al doilea dosar penal. Avand in vedere amenintarile care i-au fost adresate, intrebat daca se va adresa instantei, Cristian Iancovici ne-a declarat: ” Pentru ca este vorba despre amenintari, dar si despre atingerea integritatii profesionale, fiind afectata si imaginea conducerii serviciului de transport public de calatori, ma gandesc serios sa-l actionez in instanta pe Fieraru Costin, si s-ar putea sa-i cer inclusiv daune morale. Deocamdata, sunt in cautare de probe doveditoare in legatura cu amenintarile care mi-au fost aduse>>.

Ce-ar mai fi de zis, decat ca mi-am propus sa dau de acest Feraru, pe care il consider victima in tot acest razboi al virginei noastre cu ea insasi, sprijinta de musculosul redactor Nicoleta, in cazul de fata. Cumva, tot dau de el si aflu adevarul gol- golut.

Pana atunci ar fi bine ca aceasta conducere a RATP, impreuna cu Consiliul de Administratie sa ia masurile necesare si sa plateasca TVA la subventiile pentru care s-au strans datoriile de 8 milioane de euro, daca tot incrimineaza “greaua mostenire”, fara sa aiba solutii. De asemenea, ar fi bine ca acest direct sa nu mai puna la masini care apartin RATP, la dispozitia PSD pentru niciun miting organziat de Victor Ponta sau oricine altcineva. Sunt cheltuieli nejustificate, pentru care Iancovici ar trebui sa raspunda. Dar despre aceste autobuze o sa revenim cu o stire separata pe Incomodph.ro!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy