Take a fresh look at your lifestyle.

Vor fi curse de trap din septembrie? Dan Ioniță zice că DA

Pe data de 30 iunie a.c, pe site-ul primăriei Ploiești a apărut informația că activitatea de la Hipodrom are un regulament. Cei care doirți să îl consultați o puteți face aici http://www.ploiesti.ro/regulament%20curse%20trap%20modificat.pdf. Problema care m-a interesat nu este, în primul rând, existența regulamentului deoarece presupun că acesta a existat dintotdeauna și cel nou nu a suferit schimbări majore. Oricum Regulamentul, în acest moment, nu este decât o hârtie care urmează să fie aprobată în următoare ședință de Consiliu Local din luna iulie. Pe mine m-a interesat dacă actualul administrator, respectiv ADPP Ploiești are de gând să organizeze curse, când și în ce condiții. Dacă luăm de bun ce ne-a declarat Dan Ioniță, directorul ADPP Ploiești, veștile nu sunt rele, deși ne e greu să credem că totul e atât de simplu după ce a fost foarte complicat. ” Regulamentul va fi aprobat în ședinșa de Consiliu Local din această lună. Urmează o omologare a pistei pe care o va face o Comisie instituită de Consiliul Local și, teoretic, cursele vor începe în septembrie. Încă nu știm dacă se vor organiza pariuri, dar noi am trimis un draft de contract către Loteria Română și așteptăm un răspuns de la ei”, ne-a spus Dan Ioniță.

În concluzie, nimic mai simplu. Din septembrie vom avea curse la Hipodrom și cu pariuri organizate de Loterie. Oare câți ca au mai rămas ca să particpe la ele, după atâtea fricțiuni?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy