Take a fresh look at your lifestyle.

Victorie a democrației în Parlament. Traseismul legiferat de Ponta prin ordonanță de urgență a fost respins!

Alianța Creștin-Liberală a înregistrat astăzi o victorie împotriva Guvernului Ponta și a făcut un prim pas pentru stoparea fraudării alegerilor.

Votul de astăzi din Camera Deputaților împotriva OUG 55/2014 are nu doar o importanță juridică, dar și o valoare simbolică. Nici măcar parlamentarii din arcul guvernamental nu sunt solidari cu intenția lui Victor Ponta și a Guvernului PSD de a legifera traseismul politic  pentru a obține avantaje electorale.

Solicităm lui Călin Popescu-Tăriceanu, ca președinte al Senatului, și membrilor Biroului Permanent al acestei Camere ca actul normativ să fie dezbătut și respins în cel mai scurt timp și la Senat pentru a putea pune capăt abuzurilor regimului Ponta.

Ne așteptăm ca după eșecul din Camera Deputaților, senatorii să fie supuși unor presiuni din partea puterii pentru a vota OUG 55/2014 și facem un apel la colegii noștri din Senatul României să nu cedeze. Așa cum ne așteptăm să existe presiuni și șantaj asupra primarilor, având în vedere că lucrurile în Parlament nu decurg așa cum își dorește PSD.

Așa cum am anunțat deja, Alianța Creștin-Liberală va folosi toate pârghiile pe care le are la dispoziție pentru ca democrația și statul de drept să nu fie puse în pericol.

Le mulțumesc public tuturor celor care astăzi au înțeles că voința electoratului, exprimată în mod liber la alegeri, trebuie respectată.
Sursa foto: machiavelli.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy