Take a fresh look at your lifestyle.

Val de ura impotriva lui Vlad si Mircea Cosma, dupa postarea stirii ca sunt judecati intr-un dosar de dare de mita. Neincredere in justitia prahoveana

Dupa cum ati citit in ziarul Intransigent, vinerea trecuta a avut loc un termen in dosarul  313/1/2020 in care inculpati sunt fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, fiul acestuia Vlad Cosma, Razvan Alexe, si Daniel Alexandrescu, directorul Directiei de Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, iar parte civila este Consiliul Judetean Prahova. Inainte de a va comunica ce s-a intamplat saptamana trecuta in acest dosar, trebuie sa remarc faptul ca membri familiei Cosma, recte tata si fiu, au starnit un val de comentarii pline de resentimente din partea multor internauti care au citit stirea de mai jos:

07.05.2021/ Mircea Cosma judecat in dosarul de dare de mita, la Tribunalul Prahova. Il judeca acelasi judecator, care l-a achitat pe Vlad Cosma in alt dosar: Ana Maria Lupu

Nu este neaparat surprinzator faptul ca o stire banala despre Mircea si Vlad Cosma, ajunsi in fata instantelor a starnit resentimente, ci faptul ca cei care si-au exprimat punctele de vedere nu au incredere in justitia prahoveana. Impactul pe care il au aceste doua personaje asupra populatiei ar trebui sa le dea de gandit, dar ne indoim ca vor procesa informatia si vor reflecta la ea.

Iata ce spun internautii:

„mafia nu poate fi distrusa iar la noi e peste tot…..”

„Judecății la moarte familia Cosma cancerul Prahovei”

„Pentru clanul Cosma, tata, fiu si fica, doar 90 de ani, de puscarsi si confiscarea averilor !”

„Aceștia ar trebui judecați și spânzurați dati ca exemplu.”

„Nu cred că se va întâmpla ceva,justiția este cu ei!”

„Eu nu cred că judecători sînt cu familia Casma.”

„Familia Cosma face legea si acum în Prahova. Nu vor fi niciodată găsiți vinovați pentru ceva. Îmi pare rău dar cea ce va spun este crudul adevar.”

„LA PUSCARIE CU TOATĂ FAMILIA NIȘTE HOȚII”

„Daca i la tribunalul ph….e perfect..”

„Mda, la PH, sigur este nevinovat 🙄”

„Iese pe ușa din dos. Ce credeți voi? E increngatura prea mare, ca să-l scoată vinovat. Daca anchetatorul lui are dosar penal ,aviz amatorilor,pensiile alea speciale ale castei magistratilor,sunt date cu scop.”

„Niciodata nu o sa avem banii si privilegiile lor ,sa nu ne imbatam cu apa rece !”

Macar Cosma a facut ceva pentru Prahova!

„Asta e taticul….lor…”

„Tribunalul Prahova?!?Să judece un prieten?Jale mare…”

„Intra pe o usa si iese pe alta !”

„Măcar acum , poate , se va face dreptate și Clanul Cosma va pimi ceea ce merită pentru tot răul făcut județului Prahova .”

„Ma umfla rasul, dar tot sunt furioasa. In Ploiesti? Sa fim seriosi.”

„In sfarsit…dar cam tarziu”

„V-au pus ei sa scrieți mangleala? Ca așa sună.”

„Mafia din Prahova”

„Cum nu mai avem justiție…nu se va întâmpla nimic.”

„Doina Caspruf Bine ca ați avut justiție sub 30 de ani de PSD!”

Dupa cum se poate observa, doar doua comentarii, poate si ultimul din lista, au fost oarecum de partea lui Mircea Cosma. In rest, majoritatea comentariilor au fost impotriva familiei sale si a justitiei in care ploiestenii sau prahovenii nu mai au incredere. Nu stim ce se va intampla in acest dosar, nu suntem noi in masura sa judecam, dar nu putem sa nu observam niste lucruri banale, care ies in evidenta.

Ziarul Intransigent a ramas dator cu vestile legate de acest dosar si ce s-a intamplat la termenul trecut. Asa cum reiese din facsimilul de mai jos, instanta condusa de judecatoarea Ana Maria Lupu( cea care l-a achitat pe Vlad Cosma intr-un alt dosar de coruptie, in urma cu catva timp) a decis amanarea judecatii pentru audierea inculpatilor, pentru data de 3.06.2021 la orele 12.00.

Amanare cauza, dosar Mircea Cosma


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy