Take a fresh look at your lifestyle.

07.05.2021/ Mircea Cosma judecat in dosarul de dare de mita, la Tribunalul Prahova. Il judeca acelasi judecator, care l-a achitat pe Vlad Cosma in alt dosar: Ana Maria Lupu

Astazi, 07.05.2021, la Tribunalul Prahova, la ora 9.00, a inceput judecarea dosarului 313/1/2020 in care inculpati sunt fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, fiul acestuia Vlad Cosma, Razvan Alexe, si Daniel Alexandrescu, directorul Directiei de Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, iar parte civila este Consiliul Judetean Prahova.

Citeste si : Dosarul de corupţie al familiei Cosma nu va fi trimis în cameră preliminară /  Curtea de Apel Ploiești dispune continuarea judecăţii/ DNA i-a trimis în judecată pe fostul șef al CJ Prahova și pe fiul său în 2014

Mircea Cosma, dosar 313/1/2020
Mircea Cosma, dosar 313/1/2020

Este vorba despre un dosar de coruptie si termenul de astazi vine ca urmare a „admiteri apelului declarat de DNA-Serviciul Teritorial Ploieşti împotriva încheierii din 27.10.2020 pronunţată de Tribunalul Prahova-Secţia Penală în dosarul nr. 313/1/2020, care desfiinţează în totalitate încheierea apelată şi, rejudecând, dispune continuarea judecăţii în prima instanţă de către Tribunalul Prahova-Secţia Penală. (…) Definitivă”,  dupa cum relateaza G4media.

La ora la care scriem acest material, instanta nu s-a pronuntat, dar vom reveni cu amanunte despre ce a decsi aceasta pe masura ce vom afla rezultatul.

In ceea ce priveste increderea in justitia prahoveana, Intransigent si-a exprimat deja parerea si va urma o serie de articole in care vom arata de ce nu avem incredere in unii judecatori, chiar de la Tribunalul Prahova, dar si de la Judecatoria si Curtea de Apel Ploiesti.

Mai mult, dupa cum veti vedea mai jos, Judecatorul care judeca acest dosar acum este acelasi cu cel care l-a achitat pe Vlad Cosma 14 august 2020. Achitarea fostului deputat Vlad Cosma in dosarul nr. 4564/105/2017, in care au mai fost trimisi in judecata si Razvan Alexe si Petrica Lucian Usurelu, acesta din urma administrator al Allisano Business Park SRL. Este vorba despre judecatorul Ana Maria Lupu!

Citeste si : CRAPA FIEREA IN ZDREANTA – Tribunalul Prahova l-a achitat pe fostul deputat Vlad Cosma in dosarul in care a fost acuzat de PCA Ploiesti de instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani, in calitatea de sef la Organizatia de tineret a PSD Prahova, retinand ca faptele penale ce i-au fost imputate nu imbraca forma ilicitului. Taticul dosarului a fost Mircea Negulescu (Minuta)


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy