Take a fresh look at your lifestyle.

Uzina DACIA de la Mioveni întrerupe productia din cauza viscolului


Uzina Dacia de la Mioveni îsi întrerupe activitatea la noapte din cauza viscolului. Muncitorii nu ar mai fi putut ajunge la munca din cauza conditiilor meteo nefavorabile, asa ca managementul uzinei a transmis muncitorilor din tura de noapte sa nu mai vina la lucru, a declarat, pentru RTV.NET, Anca Oreviceanu director de comunicare al Dacia si Grup Renault România. „Pentru schimbul de noapte care trebuia sa intre la ora 23, conducerea companiei a luat decizia sa nu mai vina. Situatia la Mioveni este dificila. Ei au fost informati. Mâine ar trebui sa lucram normal, avem program normal. Asta depinde de conditiile meteo. În momentul de fata nu au fost evaluate posibilele pagube cauzate de conditiile meteo extreme”, a declarat Anca Oreviceanu pentru RTV.NET.

Traficul rutier este întrerupt, vineri, pe mai multe drumuri nationale, zeci de trenuri sunt anulate, iar cursurile au fost suspendate în 373 de scoli din cauza zapezii si a viscolului.

„Luni, 6 februarie, activitatea uzinelor Dacia va fi normala. Ea va fi modificata doar daca vremea se va înrautati. Angajatii vor avea la dispozitie trei numere de telefon dedicate, pe care le vor putea apela pentru a afla programul de lucru. Aceste numere (cu tarif normal) sunt: 0248 500090, 0248 345090, 0374107805 si vor fi accesibile duminica, 5 februarie, între orele 18:00-22:00. În cazul în care conditiile meteorologice vor fi nefavorabile pentru o perioada îndelungata, numerele de telefon vor ramâne valabile, iar informatiile vor fi actualizate zilnic, la orele 10:00 si 16:00”, ne-a transmis compania într-un comunicat.

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy