Take a fresh look at your lifestyle.

Ups! PNL Prahova executat silit de o persoana fizica pentru circa 23.000 de lei. Pai, ce facem d-le Iulian Dumitrescu?

Intransigent a aflat intamplator, de pe portalul instantelor despre un dosar cu nr. 11152/281/2022, in care parti au fost PNL Prahova si Voicu Vasile. Nu stim ce contine litigiul si nici nu e important, stim doar ca suma este undeva la circa 23.000 de lei, pe care PNL Prahova o datoreaza d-ului Voicu, pe care il rugam pe aceasta cale sa ne contacteze pentru a ne spune mai mult despre acest litigiu(incomodph@yahoo.com).

Un alt lucru cert despre acest debit datorat de PNL Prahova este ca a fost incuviintata executarea silita, dosarul de executare fiind 73/2022, incuviintat de instanta, dupa ce s-a indreptat eroarea materiala pentru ca judecatorul care a fost initial in dosarul de executare a comis-o, trecand in dreptul PNL Prahova un CNP al unei persoane fizice.

Dupa cum vedeti in poza, in PNL una dintre valori se vrea a fi RESPONSABILITATEA, iar acest debit neplatit pare ca e o palma in obrazul liberalismului prahovean.

Incheioem prin a spune ca vom urmari cums e rezoilva aceasta situatie si ca indreptarea de eroare materiala cu privire la deintificarea clara a debitorului PNL Prahova a intrat pe rol din 16.06.2022. Asa ca, gand pe …plata, d-le Iulian Dumitrescu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy