Take a fresh look at your lifestyle.

Unul dintre cei mai buni jurnalisti ploiesteni, Laurentiu Solomon a decedat. Dumnezeu sa te ierte, om bun!

Un om sub conducerea caruia am lucrat si pe care l-am descoperit cu adevarat de-abia dupa ce nu am mai colaborat, Laurentiu Solomon a trecut la cele vesnice. A fost un om de calitate, un jurnalist care a iubit aceasta meserie intratat incat sa faca naveta de la Ploiesti la Bucuresti pentru a o practica. Laurentiu a activat la Evenimentul Zilei in anii 1992, inca de la inceputuri si in anul 2003 ajungea la Ploiesti sa conduca Telegraful de Prahova, locul unde l-am cunoscut. Uitandu-ma inapoi in timp, a fost o placere sa colaborez cu el, desi la momentul acela orgoliul meu nu ma lasa sa vad omul bun si dedicat care era. Anii au trecut si ne-am cunoscut cu adevarat si respectat, vorbind la un moment dat de un proiect jurnalistic comun. Imi aduc aminte ca la veremea respectiva, cand era redactor sef la „Telegraful de Prahova” ne-am certat de multe ori, desi nu aveam nici minte nici dreptate. Cu toate astea el a vazut omul din mine si m-a inteles, oferindu-mi chiar cu cateva zile inainte de a fi inlaturat de Liviu Luca, posibilitatea de a face parte din echipa lui de conducere a ziarului. Sunt convins ca as fi avut multe de invatat si am fi facut multe lucruri bune impreuna.

Te rog sa ma ierti Laurentiu Solomon pentru nervii pe care i-ai consumat pentru mine si Dumnezeu sa te aiba in pace!

 Potrivit celor de la Evenimentul Zilei, Laurentiu ar fi murit azi-noapte in urma unui infarct la varsta de 62 de ani. Din pacate, Laurentiu nu a putut sa exercite „meseria” de bunic pe termen lung, el avand in nepot daruit de fiul sau.

Marturisesc ca ma incerca un sentiment de gol sufletesc acum cand imi dau seama ca am mai pierdut un jurnalist de calitate si un om pe care am invatat sa il respect.

Condoleante familiei si celor care i-au fost aproape toata viata!

Sursa foto: evz.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy