Take a fresh look at your lifestyle.

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost reţinut de poliţişti fiind suspectat de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie

Ieri, în jurul orei 15.40, Dispeceratul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că pe strada Muncii din municipiu, un tânăr a smuls un lănţişor cu pandantiv de la gâtul unei femei, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Imediat, în zonă s-a deplasat o echipă operativă sprijinită şi de specialişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipale, care au reuşit ca în scurt timp să-l identifice pe principalul suspect.

Acesta este B. Ioan, în vârstă de 17 ani, din comuna Gorgota, care a fost prins la scurt timp de la comiterea faptei, acest lucru fiind posibil şi cu ajutorul unui martor ocular care imediat a pornit în urmărirea lui.

În urma primelor verificări a fost stabilit faptul că tânărul smulsese bijuteriile de la gâtul părţii vătămate fără a o agresa în vreun fel, după care a fugit încercând să scape.

 

Poliţiştii l-au reţinut pe suspect pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să-l prezinte instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

 

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy