Take a fresh look at your lifestyle.

Un tânăr din Valea Călugărească este cercetat penal pentru comiterea a trei infracţiuni

Vineri seară, în jurul orei 23.45, poliţiştii din Valea Călugărească au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un local de alimentaţie publică din satul Rachieri, are loc o altercaţie între mai multe persoane.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma primelor cercetări efectuate au stabilit împrejurările în care a avut loc incidentul: un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în comună, a venit la localul respectiv cu intenţia de a consuma băuturi alcoolice.

Întrucât tânărul era turbulent şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, administratorul localului a refuzat să-l servească.

Acesta a plecat nemulţumit, însă în câtva minute a revenit şi a început să arunce cu pietre în local, spărgând mai multe geamuri. Totodată a rupt mai multe scânduri din gardul împrejmuitor, ba chiar l-a lovit pe administrator cu o furcă, provocându-i leziuni uşoare, după care a fugit.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire şi portul fără drept al unui obiect fabricae sau confecţionat anume pentru tăiere, împungere sau lovire, cercetările fiind continuate cu suspectul în stare de libertate.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy