Take a fresh look at your lifestyle.

Un tanar somer este castigatorul concursului IncomodPH.ro

Un tanar  in varsta de 31 de ani, ne-a „umflat” cele doua tichete in valoare de 50 de lei fiecare, puse in joc la ce-a de-a doua runda a concursului nostru.

Astazi, la sediul redactiei noastre a venit castigatorul concursului din saptamana 6-13 februarie sa-si ridice premiul.  Iulian Cimbrudeanu, ne-a povestit ca este somer si ca acest premiu ii prinde numai bine, deoarece vrea sa-i faca o surpriza frumoasa viitoarei sale sotii. Iulian, ne-a marturisit ca ne-a descoperit in urma nu cu mult timp si de atunci nu isi poate „dezlipi” ochii de pe www.incomodph.ro si ca la insistentele iubitei a decis sa se inscrie in concurs. ” Va citesc in mod regulat, in medie de trei ori pe zi, e pentru prima data cand castig un premiu la un concurs si asta ma face sa-i multumesc viitoarei mele sotii, ca de gura ei am acceptat sa ma inscriu la concurs. Va multumesc pentru acest frumos cadou”, ne-a povestit tanarul castigator. Acesta locuieste in cartierul 9 Mai si de aproape un an de zile se chinuie sa isi gaseasca un loc de munca. Iulian Cimbrudeanu ne-a mai marturisit ca a fost placut surprins de gestul primarului, in al felicita pe cel mai bun antrenor la gimnastica feminin, Octavian Bellu. Numai ca tanarul nostru mai sustine ca gestul ar fi si mai frumos daca o strada din Ploiesti ar purta numele celebrului antrenor. Mentionam ca acesta dar si ceilanti care au aplicat la concursul nostru, sunt automat inscrisi in cursa pentru castigarea marelui premiu in valoare de 1 000 de lei,  care se acorda dupa inscrierea a 10.000 de abonati la nesletter-ul site-ului www.incomodph.ro, prin tragere la sorti.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy