Take a fresh look at your lifestyle.

Un prefect cat o gluga de coceni. A demis primarul din Drajna pentru o incompatibilitate imaginara

Astazi, in cadrul conferinteide presa organizate la sediul PDL, deputatul Mihai Apostaolache ne-a adus la cunostinta situatia primarului din Drajna, respective Violeta Gontea(foto). De asemenea, modul de-a dreptul fraudulos in care reprezentantii USL, in frunte cu prefectul judetului, Marius Sersea, au decis sa o demita pe Violeta Gontea din functie, considerand-o incompatibila, pentru ca detinea functia( neremunerata) de membru in Consiliul de Administratie al…Scolii cu clasele I-VIII “Platon Mocanu”, Drajna de Jos. Am criticat practicipe PDL de-a lungul anilor, dar ce vad acum ca face USL e strigator la cer. In numai cateva zile de cand s-au instalat la putere abuzurile nu inceteaza sa apara. Fostul primar,Mihail Gavrila, un potent om de afaceri din localitate se pare ca nu sties a piarda, cum bine spunea Mihai Apostolache. Dupa ce a facut presiuni asupra prefectului, efectuand nenumarate drumuri dus-intors Drajna- Ploiesti, a reusit, cu sprijinul conducerii PNL Prahova s ail determine pe precetul Seresea sa aprobe un ordin de demitere pe motiv de incompatibilitate. Violeta Gontea a renuntat inainte de teremen la functia onorifica din cadrul scolii mentionate, iar prefectul, finantist de meserie si total paralel cu legile tarii, a dat cu bata in balta. Nu e la prima abatere, dupa cum veti vedea un material viitor referitor la modul in care intelege Sersea sa respecte legea. Aveam impresia ca Marius Sersea poate fi un precet echidistant, desi a fost pus in functie pe filiera PSD, dar domnia sa este un servile …servitor de partid, care nu se da la o parte de la incalcarea legilor atunci cand se face presiune asupra sa. Asta demosntreaza ca nu are personalitate, nju are pregatire juridical si, mai pe romaneste spus, nu are cohones sa ia o decizie de unul singur. Pacat!

Ar mai fi de spus ca inainte de emiterea oridinului de suspendare, Marius Sersea a cerut un punct de vedere a cerut un punct de vedere de la Agentia Nationala de Integritate cu privire la incompatibilitatea Violetei Gontea. Chiar daca nu a primt niciun raspuns de la ANI, prefectul a luat decizia de demitere a primarului ales, inlocuindu-l cu viceprimarul PP-DD, Angelo Marian Rusinaru, cel surpins de politisti cu pantalonii in vine la curvele de pe centura. “Vom ataca in contencios ordinul prefectului, pentru ca nu are niciun fundament legal. Nu exista nicio stare de incompatibilitate in ceea ce o priveste pe Violeta Gontea. Fostul rimar nu sties a piarda. A facut drumuri nenumarate la prefectul judetului pentru a obtine acel ordin. Dupa ce instanta va constata ca aem dreptate, ne rezervam dreptul de a actiona in instanta institutia prefectului( n.r- prefectul insusi, mai degraba) pentru rea credinta”, a declarat Mihai Apostolache. Noi am spune ca toti consilierii locali care au fost de accord cu aceasta tampenie, sub semnatura, sa fie dati in judecata si sa raspunda penal.

Mai jos aveti Ordinul prefectului, dar si demsia primarului din CA al Scolii cu clasele I-VIII “Platon Mocanu”. Ne intrebam daca ar fi facut parte din CA al vreunei gradinite din localitate, oare ar fi fost iertata de Mihail Gavrila?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy