Take a fresh look at your lifestyle.

Un nou şef la „Doi şi-un sfert”

 

 

Şeful de la „Doi şi-un sfert” a fost schimbat din funcţie de ministrul de interne, Gabriel Berca. Cristian Gheorghe Lăţcău a fost revocat din funcţia de director general al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă şi mutat „în interes de serviciu” la Direcţia de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj. În fruntea DGIPI a fost instalat Gelu Marin Oltean.

Comisarul şef de poliţie Gelu Marin Oltean a fost împuternicit, marţi, prin ordin al ministrului de interne, să îndeplinească funcţia de director general al DGIPI din MAI, în locul lui Gheorghe Cristian Laţcău, a anunţat MAI.

Potrivit unui comunicat al Ministerului, fostul şef al DGIPI a fost „mutat în interes de serviciu la Poliţia Română – Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, ca şef al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj”.

Cristian Gheorghe Lăţcău fusese numit director general al DGIPI în 22 decembrie 2010 de către fostul ministru de Interne, Traian Igaş.

Comisarul de poliţie Lăţcău a îndeplinit anterior funcţia de şef al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca.

Tot la ordinul ministrului Berca, a fost schimbat şi adjunctul de la Doi şi-un sfert, comisarul șef de poliție Adrian JURCA, mutat şi el „în interesul serviciului la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Arad, urmând a fi numit în funcţia de şef al acestei structuri, potrivit competenţei”.

 

Sursa: rtv.net

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy