Take a fresh look at your lifestyle.

Un fost consilier local retras din activitate vrea inapoi. Ghici cine?

Unul dintre tinerii politicieni din Ploiesti, un om de afaceri de tot felul, care nu cu mult timp in urma a infipt zambila in branza si a iesit pe usa din dos din politica vrea inapoi. Cum afacerile nu ii mai merg ca in vremurile cand tata socru era la primarie si stiind lectia care spune ca daca nu esti inauntrul politicii nu existi, omul nostru bate la portile partidelor. Numai ca, avand in vedere ca nu prea mai este iubit la partidul caruia i-a aratat fundul intr-un exces de luciditate, acum este primit tot cu fundul.
Pentru ca PSD i-a inchis portile, Mardare alias George Stanciu, caci despre el este vorba a solicitat o intrevedere cu mai marii PNL din judet. Ca o gazda primitoare cum il stim, Stanciu a chemat trupele peneliste la Colina Grande din Valea Calugareasca, pensiune care ii apartine. Aici a negociat o revenire si, intre noi fie vorba, de-abia asteptam conferintele de presa la care va particpa. Problema e ca astfel de actiuni nu raman… neauzite, iar Mircea Cosma, pe care il stim cu urechea fina, a luat foc. Potrivit surselor noastre, Cosma a luat atitudine intrand in conflict cu mai marii PNL, fapt ce ne duce cu gandul la o scindare a USL si in judetul Prahova, nu numai la nivel national.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy