Take a fresh look at your lifestyle.

Un deputat inutil//De ce s-a dus Ghita Sebastian In Parlament? E de departe cea mai mare putoare din Camera Deputatilor (vezi proba)

Pe buna dreptate, preocupati de traiul de zi cu zi, multi dintre voi nu se intreaba ce fac nesimtitii aia din Parlament pentru noi. Din pacate, civismul implica si o astfel de atitudine, dar cetatenii au alte griji. Nu-i o problema, pentru ca va aducem noi la cunostinta un lucru care ne-a lasat cu gura cascata cand l-am vazut. Conform unui Raport al Institutului pentru Politici Publice, care pune la dispozitie date edificatoare, la nivelul Camerei Deputatilor, cu cele mai putine initiative legislaive se afla deputatul Sebastian Ghita, patronul trustului de presa Prahova si al postului de televiziune Romania TV. Domnia sa, probabil, este mult prea preocupat sa faca afaceri de milioane de euro pe bani publici, adica la de-a gata, decat sa il intereseze soarta celor pe care i-a prostit sa ii acorde votul. Ne punem intrebarea ce cauta acest individ in Camera Deputatilor, daca nu e in stare sa inteleaga care este menirea lui acolo, alta decat aceea ce a-si face trusturi de presa ca sa isi pazeasca spatele?

Tot noi raspundem si spunem, fara a ne insela, ca Ghita Sebastian este total dezinteresat de cetateanul de rand, in egala masura cu cat este de interesat sa-i fie lui si grupului lui de interese, bine. Lui ii sta mai bine sa se creada eminenta cenusie sau stravezie, sa stea in umbra si sa investeasca in altii pe care sa-i manipuleze dupa propriul plac, in folosul sau, nicidecum al comunitatii.

Dupa cum vedeti in tabelul atasat, conform studiilor IPP, deputatul Ghita Sebastian a avut, pe parcursul a 14 luni, nici mai mult nici mai putin decat…zero initiative legislative. Apropo, de ce nu s-o mascarii deontologul neamului, alde Dragos Patraru, la emisiunea lui pe tema asta, ca pare a fi un subiect interesant? Ups, Ghita e tocmai ala care-i baga bani grei in buzunar. Ce tampit sunt, scuze!
Vezi AICI intregul raport al IPP.

Rugamintea mea, catre domnul Ghita Sebastian ar fi sa se faca precum e ca numar de initiative, adica zero, si sa se duca de unde a venit, sa faca afaceri cu statul, cu Vodafone, cu cine vrea domnia sa si sa dispara din peisajul public, pentru ca este un model mult prea fals, pentru a fi urmat. Tineretea domniei sale, nu este nici pe departe o virtute!

Propun ca de azi inainte, domnul Ghita sa fie strigat cu apelativul Mister Zero. I se potriveste de minune.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy