Take a fresh look at your lifestyle.

Ultimatum// Gabriela Anghel, presedinte PP DD cere Consiliului Judetean excluderea consilierului Niţă Cătălin Răzvan

Către,

         CONSILIUL JUDEŢEAN PRAHOVA

În atenţia şi spre comunicarea : Preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova şi a Consilierilor Judeţeni

 

Distinse Doamne/Distinşi Domni,

 

         Subscrisa, Partidul Poporului – Dan Diaconescu, prin Organizaţia Judeţeană Prahova, reprezentată legal de Preşedinte Gabriela Lola Anghel, reiterăm solicitarea noastră de a se lua act de încetarea mandatului de consilier judeţean al dl. Niţă Cătălin Răzvan în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Prahova din luna mai 2014, având în vedere că am depus deja la dvs. în data de 24 aprilie 2014 dovada că dl. Niţă Cătălin Răzvan este IREVOCABIL exclus din partid prin răspunsul Comisiei Naţionale pentru Statut, Etică şi Litigii a PP-DD la contestaţia domnului Niţă Cătălin Răzvan.

Având în vedere că excluderea s-a dovedit a fi definitivă şi irevocabilă vă aducem la cunoştinţă faptul că vă aflaţi ÎN AFARA LEGII tergiversând vacantarea acestui mandat, fapt care va determina PP-DD să ceară în instanţă de contecios administrativ anularea tuturor hotărârilor CJ luate în prezenţa domnului Niţă Cătălin Răzvan, cât şi obligarea Consiliului Judeţean Prahova de a lua act de vacantarea acestui mandat. De asemenea vă aducem la cunoştinţă că ne vom adresa direct Comisiei pentru abuzuri a Parlamentului României întrucât situaţia pe care dvs. o perpetuaţi depăşeşte atribuţiile consilierilor judeţeni ai a Preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova.

 

 

Preşedinte PP-DD Prahova

Dep. Gabriela Lola Anghel
Sursa foto: max-media.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy