Take a fresh look at your lifestyle.

UAP a parasit Liga Habitat. Afla motivele

Astazi am avut curiozitatea ce se mai intampla cu dosarul care tine pe loc alegerea presedintelui Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova, despre care am scris la sfarsitul anului trecut. Ca atare m-am dus la sediul UAP pentru a afla noutati, care nu m-au dat pe spate. Cu aceasta ocazie am verificat si zvonurile care circula prin piata, cum ca UAP nu mai este membra la Liga Habitat condusa de Mihai Mereuta. Mai mult, am aflat si motivele care au stat la baza acestei despartiri si, ce-i drept, nu sunt prea onorante pentru acest Mereuta.

“Am iesit din Liga Habitat deoarece domnul Mereuta pentru Ploiesti nu a facut nimic. Astfel, cand au fost probleme cu Simona Baicoianu fostul presedinte UAP care a fost cercetata penal l-am invitat si a zis ca are agenda incarcata si nu poate veni. In afara de asta, cand l-am chemat la Adunarea Generala de anul trecut, desi l-am invitat cu doua saptamani inainte, la fel a avut agenda incarcata. De asemenea, celelalte orase prezente in Liga Habitat i-au trimis domnului mereuta diverse scrisori prin care il intreaba care este organigrama Ligii, care sunt salariile sau indemnizatiile pe care le primesc angajatii si de ce a alipit langa Liga Habitat o societate comerciala Casa Plus, pentru ca exista suspiciuni ca se duc banii din Liga Habitat in Casa Plus. Si noi am constatat ca domnul Mereuta, conducatorul Ligii Habitat nu face nimic pentru filialele din tara, motiv pentru care am hotarat sa nu ii mai trimitem cotizatia”, ne-a declarat Maria Manea, presedintele interimar al UAP.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy