Take a fresh look at your lifestyle.

Trei jurnalisti locali au cerut sa participe la selectia directorului RATP

Iata cum trei jurnalisti s-au mobilizat si vor sa vada cum va fi ales directorul RATP. Eugen Cristescu, Marius Nica(www.observatorulph.ro) si Vali Lazar(www.e-ph.ro) am semnat o adresa catre Consiliul de Administratie al RATP, pentru a putea participa la selectia directorului RATP din data de 30 august 2012, de la orele 16.30. Fara sa pqara lipsa de modestie, consider ca suntem printre cei mai grei din presa locala si avem un cuvant de spus in orice situatie. Ne-am castigat acest drept!

Nu contestam onestitatea acestei selectii, desi gura targului spune ca jocurile sunt facute pentru Cristian Iancovici. Ii acordam domnului Badescu Iulian sansa de a merge pe drumul bun, de a se familiarizeze cu legislatia( respectiv OUG 109/2011). Chiar daca domnul Cristian Iancovici ar fi singurul candidat, Consiliul de Administratie trebuie sa il verifice daca este bine pregatit. Noi speram sa fie mai multi candidati si foarte bine pregatiti, pentru ca RATP sa se redreseze in cel mai scurt timp sis a devina profitabila.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy