Take a fresh look at your lifestyle.

Tiprigan Lucia- castigatoarea premiului „INCOMODPH.RO”

In urma tragerii la sorti, castigatorul premiului din cadrul concursului „Te abonezi la Newsletter si castigi doua tichete cadou” este doamna Tiprigan Lucia, care locuieste in cartierul Malu Rosu.

Doamna, o cititoare fidela a publicatiei online www.incomodph.ro, a venit astazi la sediul redactiei noastre din strada Take Ionescu nr7, blc D ap1, ridicandu-si premiul. Castigatoare din aceasta saptamana a refuzat politicos sa fie fotografiata la inmanarea premiului. Precizam faptul ca doamna Tiprigan Lucia a intrat in competitie alaturi de peste 100 de persoane inscrise la concursul saptamanal, organizat de publicatia online www.incomodph.ro. Concursul este organizat si se desfasoara la nivel virtual (internet), fiind permisa participarea oricarei persoane, cu cetatenie romana, indiferent de zona geografica de domiciliu din Romania. La Marele Premiu de 1000 lei participa automat si persoanele care au domiciliul in strainatate. Concursul se desfasoara incepand cu 28.01.2013 pana la data exprimarii unui numar de 10.000 de abonati la newsletter.

Concursul se adreseaza persoanelor care au calitatea de abonati ai www.incomodph.ro.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy