Take a fresh look at your lifestyle.

Tinerii din Ploiesti sunt instruiti sa acceseze fondurile europene

Asociatia Manageri in Dialog in parteneriat Organizatia Studentilor din Universitatea Petrol si Gaze si cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va organiza in perioada 3-4 noiembrie 2010, seminariile “Cheia tinerilor din judetul Prahova catre fondurile europene” .

Cele doua seminarii vor avea loc in incinta Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti. Obiectivul proiectului ”Cheia tinerilor din judetul Prahova catre fondurile europene” este de a informa tinerii din judetul Prahova despre posibilitatile de initiere, finantare si dezvoltare a unor afaceri prin apelarea la finantare din fonduri europene. In acest sens, vor fi organizate doua seminarii, în cadrul carora vor fi instruiti 25 de tineri cu vârsta cuprinsa între 14-35 de ani.

Seminariile vor avea ca scop familiarizarea cursantilor cu principalele metode si tehnici de scriere a proiectelor cu finantare europeana. Primul seminar va prezenta notiunile generale ale accesarii fondurilor europene, cursantii fiind familiarizati cu principalele tipuri de programe, axe prioritare si domenii majore de interventie ale finantarii europene, principalele domenii si idei de afaceri ce pot fi începute si pentru care se poate cere finantare din fonduri europene. În acest seminar sunt date ca exemple proiecte care deja au câstigat finantare. Cel de-al doilea seminar, privind tehnicile de scriere a proiectelor, va fi unul interactiv. Va fi prezentata la inceput partea teoretica, cursantii urmând sa fie familiarizati cu termeni specifici activitati de scriere de proiecte urmând ca în continuare, participantii seminariilor sa invete sa completeze cereri de finantare a proiectelor, sa învete sa identifice si sa stabileasca obiectivele unui proiect, sa invete sa determine necesarul de resurse, cum sa se organizeze in timp si cum sa se incadreze in buget.

La aceste seminarii, se pot inscrie si pot participa gratuit tinerii din judetul Satu-Mare, cu vârsta cuprinsa între 18-35 ani.

Proiectul “Cheia tinerilor din judetul Prahova catre fondurile europene” este cofinantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, prin Directia Judeteana de Sport si Tineret Prahova. Va puteti inscrie la aceste seminarii completand formularul de aici, pe site-ul www.amid.org.ro, sectiunea Inscriere seminarii.

Asociatia Manageri în Dialog este organizatia studentilor si absolventilor Facultatii de Management. Asociatia a dezvoltat proiecte adresate în principal studentilor, dintre care amintim editarea a doua publicatii, Manage This si Student News, organizarea sesiunilor de seminarii de instruire în domeniul accesarii fondurilor europene si facilitarea accesului studentilor la stagii de practica în cadrul unor organizatii partenere. Din 2007, am reusit sa cream în interiorul organizatiei un mediu prin care membrii acesteia sa poata câstiga experienta în domeniul conceperii si implementarii proiectelor, precum si în domeniul jurnalismului economic.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy