Take a fresh look at your lifestyle.

Tinerii care au batut batranul in Brasov au fost arestati preventiv

S-a aflat identitatea celor doi tineri care au batut cu bestialitate un batran intr-un pasaj din Brasov. Cei doi, unul de 18 ani, din judetul Botosani, iar celalat de 23 ani, din judetul Buzau se numesc Ceplinsche Adrian şi Mircea Mihai Constantin, conform observatorul.tv. Cauza bataii aplicate cu bestialitate batranului de 66 din judetul Vrancea ar fi fost o suma de bani, pe care tinerii i-ar fi cerut-o acestuia.

Batranul, dupa ce i-au aplicate zeci de lovituri cu bestialitate a cazut inconstient pe scari, iar unul dintre tineri a dat dovada de o cruzime fara margini calcandu-l, la propriu, pe cap pe bietul om , dupa ce acesta a cazut pe scari.

Citeste si vezi materialul filmat aici:

Brasov// Doi adolescenti bat cu bestialitate un batran. Acum e in stare critica(Video)

 

La scurt timp dupa ce au lovit batranul, lasandu-l in coma, cei doi potentiali criminali, in cazul in care batranul nu va depasi starea critica, au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Ei au fost retinuti de catre politisti, pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile.

Acestia sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Noul Cod Penal prevede urmatoarele pedepse pentru aceste infractiuni, dar fata de gravitatea faptei celor doi par a fi vacante de reeducare:

Infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii
Art. 193

Lovirea sau alte violenţe

(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy