Take a fresh look at your lifestyle.

Tineretul UNPR s-a intalnit azi. Indemnuri la implicare, proiecte si socializare

Astazi, am participat pentru prima oara la o intalnire a vreunei organizatii de tineret a vreunui partid. La invitatia lui Irinel Costache, presedintele tineretului prahovean si datorita curiozitatii de ziarist care nu m-a parasit inca, m-am prezentat la fata locului. A fost o lectie interesanta de moralitate, atat din partea celor de la pupitru, care au avut un discurs curat, fara minciuni, fara demagogii, cat si celor circa 50 de tineri prezenti, care au ascultat decenti pe cei veniti sa le prezinte proiectul lor. Ii mentionam aici pe Cezar Stancu presedintele pe tara al tineretului UNPR si Alexandra Dobre, o tanara superba si inteligenta, din cate am inteles si foarte sarguincioasa, amandoi veniti de la Bucuresti pentru a onora invitatia lui Irinel Costache. Am sesizat un climat de prietenie, nu am vazut niciun cutit pe masa, sau vreo sabie de-asupra vreunui cap, ci doar brate intinse catre tinerii prezenti in sala Marea Unire din cadrul Casei de Cultura din Ploiesti. Alaturi de cei mentionati au mai fost prezenti si au luat cuvantul: Daniel Niculae, presedinte UNPR, Radu Ionescu, vicepresedinte Consiliul Judetean, Raul Petrescu, viceprimar Ploiesti si Valentin Marcu, presintele organizatia muncipala UNPR. Tinerii prezenti in sala au fost indemnati, ca un prim proiect, sa aduca alaturi de ei cate zece persoane lunar  in UNPR. De asemenea, tinerii au fost incurajati de Irinel Costache sa vina cu idei, cu proiecte care ii vizeaza, iar conducerea organziatiei ii va sprijini pe cei mai buni.

Toate discursurile celor prezenti au vizat viata din Romania, cu greutatile ei, cauzele care au condus la ele si intentia de a schimba ceva in viitor, tocmai cu ajutorul acelor tineri prezenti in sala care eurau indemnati sa faca politica, pentru ca inseamna prietenie, socializare, atitudine.

Irinel Costache a propus in discursul sau, poate fara sa isi da seama, un motto dupa care el s-a ghidat in viata si tinerii il pot aplica in cadrul organziatiei. “Niciodata n-am cerut, fara sa ofer inainte”, a spus Costache in discursul sau.

Una peste alta, participarea la aceasta intalnire a fost una interesanta si e atat de placut sa vezi cum tinerii doresc sa se implice si …li se creaza cadrul sa o faca.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy