Take a fresh look at your lifestyle.

Teo Trandafir se mărită!

 

Teo Trandafir se căsătoreşte în acest an. Îndrăgita vedetă de televiziune va face nunta într-un loc special amenajat pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media Pro.

Problemele de sănătate prin care a trecut Teo Trandafir (43 de ani) în ultimul an au determinat-o să se gândească mai mult la viaţa ei şi să-şi concentreze atenţia pe propria persoană, lăsând pe planul doi cariera. După ce s-a convins că nu are aptitudini de politician, vedeta şi-a dat demisia din Parlament şi s-a ocupat mai mult de fiica sa, Maia (8 ani). Acum, Teo intenţionează să-şi întemeieze o familie. Surse din interiorul PRO TV susţin că vedeta a decis să se căsătorească în vara acestui an şi să facă o nuntă frumoasă pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media PRO. Deşi în ultimii ani presa a scris despre o relaţie între Teo şi colegul ei Mari- an Teodorescu, alias Domn Profesor, cei doi au infirmat în mai multe rânduri că ar fi împreună. Surse din apropierea vedetei susţin că Teo şi-a întâlnit recent marea iubire. Ea le-a mărturisit că bărbatul care a convins-o să-şi pună pirostriile este capabil să aducă fericire în viaţa ei şi a micuţei Maia.

Anul trecut, a fost operată de cinci ori

Diagnosticată cu pancreatită acută, Teo Trandafir a fost internată, la începutul anului trecut, într-un spital din Viena, Austria, unde a fost operată de patru ori. În luna septembrie, ea a mai suferit o intervenţie chirurgicală.

 

Sursa: libertatea.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy